Wij passen onze dienstverlening in deze tijden continu aan! Hoe? Klik hier.
Zoek binnen Vitis Welzijn

Ben jij tussen de 12 en 23 jaar en heb jij een vraag op het gebied van jouw talent, school, stage, werk of vrijetijdsbesteding? Of wil je alleen maar informatie & advies over bepaalde onderwerpen zoals financiën, alcohol, drugs, verslaving en/ of seksualteit? Een jongerenwerker is zowel op straat in de dorpskern als online op Instagram aanwezig. Een jongerenwerker praat liever mét dan over jeugd! Neem gerust contact op via Instagram of WhatsApp met jouw jongerenwerker!

Samir Sluiter
Naaldwijk & Honselersdijk: maak kennis met Samir
06-15610477
Samir op Insta

ali mokaddemkleur

Wateringen & Kwintsheul maak kennis met Ali
06-46590009
Ali op Insta 

De Lier & Maasdijk 
Anouar op Insta

Cynthia20Hoogendam

Monster & Poeldijk: maak kennis met Cynthia
06-17731288
Cynthia op Insta 

Jean jongerenwerker

's-Gravenzande & Heenweg: maak kennis met Jean
06-36070898
Jean op Insta

Online activiteiten voor jongeren in Westland en Hoek van Holland

 

Sinds de corona maatregelingen biedt het jongerenwerk een online programma die voor ieder wat leuks heeft. Zo kun je met Cynthia koken en bakken of FiFa spelen tegen Samir.Wil je jezelf fysiek uitdagen, dan kun je met Jean mee doen en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen qua films en series, dan is Ali je man.

Maandag 26 oktober
13:00 uur: Wat als.. Uitdaging aanvaard
Afgelopen vrijdag konden jullie kiezen welke uitdaging Cynthia aankomende week aangaat. Het is de elke dag een uur lang aan een hobby spenderen geworden. Dat betekent dat ze elke dag 30 minuten zal gaan tekenen. Maar uiteraard kan jij je elke dag op een eigen hobby richten, denk aan het spelen van een muziekinstrument, skaten of gamen. Doe je mee? Kijk dan om 13:00 mee. 

Dinsdag 27 oktober
20:00 Ondernemen als een baas
Maar... Wat is ondernemen en hoe doe je dat? Samir gaat live met Djesse van drumparty. Samen gaan zij het hebben over het ondernemingsplan.

Woensdag 28 oktober
20:00 Live over corona
Jean gaat in gesprek met de abnormale psychologe Dree over eenzaamheid tijdens de corona maatregelingen. Voel je je zelf meer eenzaam door corona, of misschien daarvoor al? Stel je vragen aan de jongerenwerkers via dm of what's app, dan zal Dree deze (anoniem) bespreken!

20:00 FiFa Jantje challenge
Speel FiFa 21 als een baas. Daag  Samir uit en praat lekker bij via de party. Voeg hem toe via het PlayStation account: jongerenwerker-1

Donderdag 29 oktober
19:00 FiFa Toernooi
Ben je na gisteren opgewarmd door het spelen tegen Samir? Meld je aan via Anouar en wordt de beste FiFa’er van Westland. Voeg hem toe via PlayStation account: Anrxl

20:00 Quarantaine cuisine
We hebben al een keer de gezonde kapsalon gemaakt, maar kun je van een pizza ook een gezonde, maar vooral ook lekkere variant maken? Kijk en doe mee met Cynthia voor het antwoord.

Vrijdag 30 oktober
21:00 Wat als.. Uitdaging aanvaard
Vorige week hebben jullie een uitdaging gekozen voor Cynthia. Nu geeft ze een update over hoe het (dusver) gegaan is en beantwoord ze jullie vragen. Ook gaat de poll voor de volgende uitdaging online. Heb je suggesties of wil je mee doen, tune in!

banner weekprogramma 2

 

Jaco Lemckert

Jaco Lemckert

Teamcoördinator Jongerenwerk Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen