Zoek binnen Vitis Welzijn

Geld hebben is prettig. U kunt uw rekeningen ermee betalen en er mooie dingen van kopen. Maar soms wordt geld een zorg. U geeft meer uit dan er binnenkomt. En voor u het weet heeft u schulden. Dat is geen fijn gevoel. Het hebben van geldproblemen kan iedereen overkomen, zeker in deze tijd. Vraag om hulp, wij helpen u graag. 

"Ik wist al langer dat het niet goed ging met mijn geldzaken en uiteindelijk besefte ik dat ik dit niet meer zelf kon oplossen. Ik heb toen hulp gezocht en dat had ik veel eerder moeten doen"

Heeft u financiële problemen, groot of klein, dan zit er maar één ding op; praat erover en trek aan de bel. Hoe eerder, hoe beter. Stap over uw trots heen en zet die eerste stap. Weet dat u niet de enige bent en dat er altijd een oplossing is. Hoe groot de problemen ook zijn, u staat er niet alleen voor. In Westland veel hulp beschikbaar, gemeente, Sociaal Kernteam Westland en wij, Vitis Welzijn, staan voor u klaar. 

Zet die eerste stap 

Wij kunnen u helpen om uw administratie weer op orde te krijgen. Hoe? 

Thuisadministratie en budgetcoaching

Formulierenbrigade

Training administratie op orde 

Hulp bij Belastingaangifte

Wij staan voor u klaar

Bel ons via 0174 - 630358 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doen! 

 

Rachel van der Kaaij

Rachel van der Kaaij

Teamcoördinator Welzijnsdiensten en Vrijwillige Inzet Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen