Zoek binnen Vitis Welzijn

Heeft u moeite bij het zoeken naar een woning? De Vrijwillige Wooncoaches helpen u graag verder en bieden ook ondersteuning bij andere vragen op het gebied van wonen. 

De wooncoach staat voor u klaar

De Vrijwillige Wooncoaches zijn enthousiaste vrijwilligers en helpen Westlanders bij het zoeken naar een woning. Daarnaast bieden zij ook ondersteuning en/ of advies bij andere vragen op het gebied van wonen, zoals;

  • (digitaal) reageren op woningen;
  • informeren over woningen;
  • een aanvraag urgentieverklaring;
  • een proefberekening en aanvraag huurtoeslag;
  • doorstroming naar meer passende woning of, indien mogelijk, het doen van een Wmo aanvraag voor het levensbestendig maken van een woning;
  • vragen over doorstroming naar een andere woning na scheiding 

Contact

Heeft u een vraag, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een wooncoach neemt contact met u op. 

Tips van de wooncoach

De wooncoaches geven alvast een aantal handige tips en antwoorden op veelvoorkomende vragen. Zoals een tip waar jongeren onder de 23 jaar terecht kunnen voor een woning.  

Tips wooncoaches 
 

Wooncoaches in de media 

Waarvoor kunt u terecht bij de wooncoaches? Rachel, teamcoördinator (financiële) welzijnsdiensten, vertelt het in een radioprogramma van de WOS. Luistert u mee?! 

Stuur een email de wooncoaches staan voor u klaar
Jacqueline de Haan

Jacqueline de Haan

Coördinator (Financiële) Welzijnsdiensten Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen