Zoek binnen Vitis Welzijn

Denkt u er wel eens over om te verhuizen naar een meer passende woning? Bijvoorbeeld omdat uw eengezinswoning wel erg groot is. De trappen naar uw appartement steeds hoger lijken? Of gewoon omdat u dichter bij het centrum of u kinderen wil wonen? Maar heeft u moeite bij het zoeken naar een woning. De Vrijwillige Wooncoaches helpen u graag verder en bieden ook ondersteuning bij andere vragen op het gebied van wonen.

De wooncoach staat voor u klaar

De Vrijwillige Wooncoaches zijn enthousiaste vrijwilligers en helpen Westlanders bij het zoeken naar een huurwoning. Daarnaast bieden zij ook ondersteuning en/of advies bij andere vragen op het gebied van wonen, zoals;

  • informeren over woningen;
  • een aanvraag urgentieverklaring;
  • een proefberekening en aanvraag huurtoeslag;
  • doorstroming naar meer passende woning of, indien mogelijk, het doen van een Wmo aanvraag voor het levensbestendig maken van een woning;
  • vragen over doorstroming naar een andere woning, na bijvoorbeeld scheiding.

De Wooncoaches hebben geen invloed op het toekennen van een woning, maar kunnen u wel adviseren hoe u het beste op woningen kunt reageren. Ook kunnen ze kijken of uw inschrijving op orde is en vertellen welke soorten woningen er in welke kern zijn.
Voor (digitaal) reageren op woningen via woonnet, kunt u direct terecht bij één van onze Buurt Informatiepunten - Vitis Welzijn.

Contact
Wilt u een afspraak maken met de Wooncoach? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., een wooncoach neemt vervolgens contact met u op. Of neem telefonisch contact op met Vitis via 0174-630358.

De afspraak vindt plaats op dinsdag- of woensdagochtend in Naaldwijk (Ambachtstraat 10 te Naaldwijk, gebouw Patijnenburg). 

Stuur een email de wooncoaches staan voor u klaar
Jacqueline de Haan

Jacqueline de Haan

Coördinator Welzijnsdiensten Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen