In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus, zijn er wijzigingen in onze beschikbaarheid en dienstverlening. Lees het hier
Zoek binnen Vitis Welzijn

Heeft u moeite bij het zoeken naar een woning? De Vrijwillige Wooncoaches helpen u graag verder en bieden ook ondersteuning bij andere vragen op het gebied van wonen. Vanwege de coronamaatregelen staan de wooncoaches u telefonische te woord. Vragen kunt u ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De wooncoach staat voor klaar

De Vrijwillige Wooncoaches zijn enthousiaste vrijwilligers en helpen Westlanders bij het zoeken naar een woning. Daarnaast bieden zij ook ondersteuning bij andere vragen op het gebied van wonen. 

Voor wie en wanneer?

Elke dinsdag en woensdag is er inloopspreekuur Wonen aan de Prins Bernhardstraat 5a in Naaldwijk. Het spreekuur is van 9.00 tot 12.00 uur en u kunt gewoon binnenlopen, aanmelden is niet nodig. Vragen over wonen kunt u ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stuur een email Of loop eens binnen!
Jacqueline de Haan

Jacqueline de Haan

Coördinator wooncoach en buurtbemiddeling Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen