Zoek binnen Vitis Welzijn

Wil je graag in contact komen met andere ouders uit jouw dorp of Westland? Vind je het leuk om met jouw kinderen van 0 tot 4 jaar iets te ondernemen? Of vind je het fijn om eens met ouders of een deskundigen te praten over bijvoorbeeld opvoeden of het ouderschap? Dan is Kids & Koffie iets voor jou! 

Wil je graag in contact komen met andere ouders uit Westland? Kom dan naar Kids & Koffie!

Zou je graag meer contact willen met andere ouders uit jouw dorp of Westland? Heb je soms behoefte om ervaringen te delen en vragen te kunnen stellen over opvoeding of het ouderschap? Vind je het leuk om samen iets met je kind of kinderen van 0 tot 4 jaar te ondernemen? Zou je graag meer informatie willen over een bepaald onderwerp op het gebied van opvoeding, baby’s en/of peuters?

Dan zijn de gratis inloopochtenden van Kids & Koffie iets voor jou!

Voor wie is Kids & Koffie?

Kids & Koffie is er voor alle moeders en vaders met kinderen van 0 tot 4 jaar die wonen in Westland. Ouders kunnen, samen met de kinderen, binnen lopen bij een gratis inloopochtend op één van de locaties. Aanmelden is niet noodzakelijk.

Wat kan ik verwachten tijdens een Kids & Koffie inloopochtend?

In Westland zijn op steeds meer locaties gezellige koffieochtenden te vinden voor ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar. Een ochtend van 9.30 tot 11.30 uur waar ouders elkaar kunnen ontmoeten. Gezellige, maar ook leerzame bijeenkomsten en activiteiten voor én door ouders samen met hun kinderen. Ouders van kinderen van 0 – 4 jaar, zijn op één of meerdere vaste ochtenden in de maand welkom met hun kinderen. Terwijl de kinderen met elkaar spelen is er voor de ouders de gelegenheid om met elkaar te praten en eventueel ervaringen te delen. Heb je zelf behoefte om meer informatie te krijgen over een bepaald onderwerp? Geef dit dan ook aan bij de gastvrouwen van Kids & Koffie, zodat zij misschien iemand uit kunnen nodigen voor een volgende ochtend om het onderwerp te bespreken.

Vrijwillige gastvrouw Thea deelt haar passie over Kids & Koffie!

De inloopochtenden van Kids & Koffie worden georganiseerd door vrijwillige gastvrouwen. In dit filmpje verteld gastvrouw Thea meer over Kids & Koffie en haar passie hier voor. 

Vrijwilliger worden?

Lijkt het jou leuk om gastvrouw of gastheer te zijn bij één van de Kids & Koffie inloopochtenden. Of zou je het leuk vinden om in jouw eigen dorpskern een Kids & Koffie op te starten? Neem dan contact op met de coordinator van Kids & Koffie.

Ons volgen op Social Media?

Kids & Koffie Westland is ook actief op Instagram en Facebook. Volg ons op Facebook of Instagram om up-to-date te blijven of voor meer informatie.

Locaties 

Kids & Koffie Westland is nu actief in één Westlandse kern en zal binnenkort gaan starten in Wateringen en Naaldwijk. Ouders zijn met hun kinderen van harte welkom. Mensen hoeven zich niet van te voren aan te melden, zijn vrij om te komen wanneer het uitkomt en er zijn geen kosten aan verbonden. In alle schoolvakanties is Kids & Koffie gesloten.

‘s-Gravenzande

BSO locatie Okidoki (naast de WOS)
Koningin Julianaweg 59A
Ruimte: Kookidoki

09:30 - 10:30 

De 2e en 4e woensdag van de maand.

Wateringen

Okidoki Locatie Harry Hoekstraat

Harry Hoekstraat 2
2291 SN Wateringen

Start: 25 Januari (hierna om de week)

9.30 – 11.30 uur

 

Bram Damen

Bram Damen

Sociaal makelaar

Ook interessant om te lezen