Zoek binnen Vitis Welzijn

Wil je graag in contact komen met andere ouders uit jou dorp of Westland? Vind je het leuk om met jouw kinderen van 0 tot 4 jaar iets te ondernemen? Of vind je het fijn om eens met ouders of een deskundigen te praten over bijvoorbeeld opvoeden of het ouderschap? Dan is Kids & Koffie iets voor jou! 

Wil je graag in contact komen met andere ouders uit Westland? Kom dan naar Kids & Koffie!

Zou je graag meer contact willen met andere ouders uit jou dorp of Westland? Heb je soms behoefte om ervaringen te delen en vragen te kunnen stellen over opvoeding of het ouderschap? Vind je het leuk om samen iets met je kind of kinderen van 0 tot 4 jaar te ondernemen? Zou je graag meer informatie willen over een bepaald onderwerp op het gebied van opvoeding, baby’s en/of peuters?

Dan zijn de gratis inloopochtenden van Kids & Koffie iets voor jou!

Voor wie is Kids & Koffie?

Kids & Koffie is er voor alle opa's, oma's, moeders en vaders met kinderen van 0 tot 4 jaar die wonen in Westland. Grootouders en ouders kunnen, samen met de kinderen, binnen lopen bij een gratis inloopochtend op één van de locaties. Aanmelden is niet noodzakelijk.

Wat kan ik verwachten tijdens een Kids & Koffie inloopochtend?

In Westland zijn op steeds meer locaties gezellige koffieochtenden te vinden voor (groot)ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar. Een ochtend van 9.30 tot 11.30 uur waar ouders elkaar kunnen ontmoeten. Gezellige, maar ook leerzame bijeenkomsten en activiteiten voor én door ouders samen met hun kinderen. Ouders, maar ook grootouders van kinderen van 0 – 4 jaar, zijn op één of meerdere vaste ochtenden in de maand welkom met hun (klein) kinderen. Terwijl de kinderen met elkaar spelen is er voor de ouders de gelegenheid om met elkaar te praten en eventueel ervaringen te delen. Ook zal regelmatig een thema besproken worden met een deskundige, waarbij tevens de gelegenheid is om vragen te stellen. Heb je zelf behoefte om meer informatie te krijgen over een bepaald onderwerp? Geef dit dan ook aan bij de gastvrouwen van Kids & Koffie, zodat zij misschien iemand uit kunnen nodigen voor een volgende ochtend om het onderwerp te bespreken.

Vrijwillige gastvrouw Thea deelt haar passie over Kids & Koffie!

De inloopochtenden van Kids & Koffie worden georganiseerd door vrijwillige gastvrouwen. In dit filmpje verteld gastvrouw Thea meer over Kids & Koffie en haar passie hier voor. 

Vrijwilliger worden?

Lijkt het jou leuk om gastvrouw of gastheer te zijn bij één van de Kids & Koffie inloopochtenden. Of zou je het leuk vinden om in jouw eigen dorpskern een Kids & Koffie op te starten? Neem dan contact op met de coordinator van Kids & Koffie.

Op dit moment zoeken we een nieuwe gastvrouw / gastheer voor Kids & Koffie Maasdijk. Klik hier om de volledige vacature te lezen.

Ons volgen op Social Media?

Kids & Koffie Westland is ook actief op Instagram en Facebook. Volg ons op Facebook of Instagram om up-to-date te blijven of voor meer informatie.

Locaties 

In totaal is Kids & Koffie Westland nu actief in vijf Westlandse kernen. Ouders zijn met hun kinderen van harte welkom. Mensen hoeven zich niet van te voren aan te melden, zijn vrij om te komen wanneer het uitkomt en er zijn geen kosten aan verbonden. In alle schoolvakanties is Kids & Koffie gesloten.

Monster

Kinderopvang Simba - Gebouw De Zeester, Kloosterlaan 4
(Achterzijde van het gebouw is de ingang van Simba & De Kabouters, de deur van het lokaal wordt in verband met corona nu gebruikt als ingang)

De 1e woensdag van de maand. 

2 september, 7 oktober, 4 november, 2 december 2020 en 6 januari 2021.

9.30 – 11.30 uur

Poeldijk

Kinderopvang Simba - Bernardolaan 16

De 3e woensdag van de maand. *

9.30 – 11.30 uur

Maasdijk

Kindercenrum KrisKras - Prinsenlaan 11

De laatste vrijdag van de maand. *

9.30 – 11.30 uur

‘s-Gravenzande

Kinderopvang Okidoki - Gebouw Openb. Basisschool De Driekleur
V.d. Kest Wittensstraat 3
Ingang: aan de rechterzijde van het gebouw (ingang Okidoki, aanbellen bij de Koekies)

De 2e en 4e woensdag van de maand. *

9.30 – 11.30 uur

Wateringen

Bibliotheek Wateringen - Dorpskade 3

De 2e vrijdag van de maand. *

10.00 – 11.30 uur

Hopelijk zien we je een keer komen!

*In verband met het coronavirus gaat de Kids & Koffieochtend tot nadere orde nog niet door. Houdt onze website in de gaten om geinformeerd te blijven.

Janneke van der Meer - Visser

Janneke van der Meer - Visser

Sociaal makelaar Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen