Zoek binnen Vitis Welzijn

Met een paar kleine maatregelen in huis heb je direct meer wooncomfort, bespaar je energie en kan de energierekening lager uitvallen. 

Een duurzamere woning en een lagere energierekening? Dat is wat we voor je kunnen doen. Laat de FIXbrigade langskomen. 

De voordelen op een rijtje!

Wij maken gratis jouw woning energiezuiniger
Een geFIXte woning = lager energieverbruik
Behalve het maken van een afspraak, hoef jij verder niets te doen!

Voor wie?

Wil je jouw huis kosteloos laten verduurzamen? Je komt in aanmerking als je:

  • Een koopwoning hebt van voor 1988 en last hebt van tocht.
  • In Monster woont (vanaf 2024 volgen ook de andere kernen).
  • Jouw woning gratis wil laten fixen, zonder dat jij er iets voor hoeft te doen!

Wat is de Fixbrigrade

De FIXbrigade gaat namens gemeente Westland de buurt in en voert voor bewoners kleine energiebesparende maatregelen uit. Ook kun je andere zaken bespreken met jouw FIXer bespreken, denk dan aan problemen met de energierekening of andere zorgen.

Aan de FIXbrigade is een leerwerktraject verbonden, waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden opgeleid tot FIXer. Hierdoor ontstaat aandacht voor het onderwerp en worden inwoners geactiveerd om energiebesparende maatregelen te treffen, ook als ze die zelf niet kunnen aanbrengen. De FIXbrigade voert geen inkomenscheck bij bewoners uit; wel worden de te bezoeken wijken/straten/adressen met de gemeente afgestemd.

Aanmelding FIXbrigade

Vul hier je naam in

Vul uw organisatie in

Ongeldige invoer

Vul hier je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Vul hier je bericht in in

Ga eerst akkoord

Ongeldige invoer

 

Meer informatie

Heb je contact gehad met een energiecoach? Of heb je op een andere manier interesse gekregen in een energiezuiniger woning? De FIXbrigade gaat de buurt in en voert voor bewoners kleine energiebesparende maatregelen uit. Maar ook kun je bijvoorbeeld met onze sociaal makelaars andere wensen bespreken, denk dan aan problemen met de energierekening of andere zorgen. 

Aan de FIXbrigade is een leerwerktraject verbonden, waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden opgeleid tot FIXer. Hierdoor ontstaat aandacht voor het onderwerp en worden inwoners geactiveerd om energiebesparende maatregelen te treffen, ook als ze die zelf niet kunnen aanbrengen. De FIXbrigade voert geen inkomenscheck bij bewoners uit; wel worden de te bezoeken wijken/straten/adressen met de gemeente afgestemd.