Zoek binnen Vitis Welzijn

De Bestuurdersbank Westland koppelt vraag en aanbod van zowel bestuursleden als van bestuurlijke expertise voor organisaties in Westland op het gebied van welzijn, zorg, sport, cultuur, onderwijs en levensbeschouwing.

College Tour ‘Klaar voor de toekomst!’ |

Succesvol besturen met een frisse blik

Hoe kijkt u als bestuurslid naar de toekomst? Welke uitdagingen zijn er voor u aan de bestuurstafel? Waar staan jullie over vijf of tien jaar? Hoe geven jullie de organisatie door aan de volgende generatie? Is er voldoende aandacht voor vernieuwing? En duurzaamheid? Met deze prikkelende vragen inspireert, boeit, raakt, en geeft bestuursexpert Lars Hooning stof tot nadenken.

 

College Tour is een netwerkevenement voor vrijwillige bestuurders van verenigingen en maatschappelijke organisaties in Westland.  Rabobank Westland (Leehove 65, De Lier) vormt het decor van deze College Tour.

Het programma ziet er als volgt uit:
16.45 uur Inloop met drankje en broodje
17.30 uur Welkom en opening
17.45 uur Inspirerende presentatie gastspreker Lars Hooning
18.30 uur Samen actief aan de slag
19.15 uur Netwerkborrel en Fondsenmarkt
20.00 uur Afsluiting

Over Lars Hooning
Lars Hooning (afgestudeerd Rotterdams jurist) is oprichter en eigenaar van Hooning Consult. Hij heeft ruime ervaring in bestuur, management en public affairs.
“Het één kan niet zonder het ander als je resultaten wilt boeken in ingewikkelde maatschappelijke krachtenvelden. Je moet goed positie kiezen, een slim plan maken, koers varen en echte communicatie tot stand brengen met je achterban en stakeholders”.
Lars is docent bij de Leergang ‘Effectief besturen van vrijwilligersorganisaties’ van PEP-Den Haag - Advies en netwerken voor organisaties.

College tour op Westlandvoorelkaar.nl
Miranda van Kester

Miranda van Kester

Consulent Vrijwillige Inzet Stel hier uw vraag