Zoek binnen Vitis Welzijn

U blijft natuurlijk het liefst zo lang mogelijk in uw eigen huis wonen

Informatief huisbezoek: ondersteuning voor zelfstandig wonende ouderen

Binnen het Westland bestaan verschillende vormen van ondersteuning voor zelfstandig wonende ouderen. Want natuurlijk blijft u het liefst zo lang mogelijk in uw eigen huis wonen.

Daarom krijgen alle inwoners in de kroonjaren (bij 80-, 85-, 90- en 95-jaar) een brief van Vitis Welzijn in samenwerking met de gemeente, waarin het Informatief Huisbezoek wordt aangekondigd. Daarna nemen vrijwilligers van Vitis Welzijn contact met u op voor zo’n huisbezoek.

Uw woon- en leefsituatie

Tijdens hun bezoek vragen ze uitgebreid naar uw woon- en leefsituatie, zodat ze u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Daarna vertellen zij u graag waar u voor welke voorziening terecht kunt. Ze luisteren dus heel goed naar uw persoonlijke behoeften en informeren u over de mogelijkheden.

Mocht u daarna nog een hulpvraag hebben, dan kunt u aangeven dat u een gesprek met de welzijnsadviseur van Vitis Welzijn wilt hebben. Zij kunnen u adviseren bij het zoeken naar oplossingen en zo nodig ondersteunen bij het aanvragen van een voorziening. Deze hulp is gratis.

Alle welzijnsadviseurs

Ook interessant om te lezen