Zoek binnen Vitis Welzijn

Binnen Westland bestaan verschillende vormen van ondersteuning voor zelfstandig wonende senioren. Want natuurlijk blijft u het liefst zo lang mogelijk in uw eigen huis wonen.

Ondersteuning voor zelfstandig wonende senioren

Alle inwoners van Westland die de leeftijd van 80, 85, 90, 95, 100 jaar of ouder bereiken ontvangen een brief van Vitis Welzijn, in samenwerking met de gemeente, waarin het Informatief Huisbezoek wordt aangekondigd.

Informatief Huisbezoek 

Na het ontvangst van de brief nemen vrijwilligers van Vitis Welzijn contact met u op voor zo’n huisbezoek. Tijdens hun bezoek vragen ze uitgebreid naar uw woon- en leefsituatie, zodat ze u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Daarna vertellen zij u graag waar u voor welke voorziening terecht kunt. Ze luisteren dus heel goed naar uw persoonlijke behoeften en informeren u over de mogelijkheden. Mocht u daarna nog een hulpvraag hebben, dan kunt u aangeven dat u een gesprek met de welzijnsadviseur van Vitis Welzijn wilt hebben. Zij kunnen u adviseren bij het zoeken naar oplossingen en zo nodig ondersteunen bij het aanvragen van een voorziening. Deze hulp is gratis en de huisbezoeken starten begin februari en eindigen eind juli.

Neem contact op De welzijnsadviseurs staan voor u klaar!
Hanneke Beijersbergen

Hanneke Beijersbergen

Welzijnsadviseur Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen