Zoek binnen Vitis Welzijn

Krijgt u al stress bij het zien van de blauwe envelop? Komt u er zelf niet uit en kunt u geen hulp van familie of kennissen regelen? Ieder jaar staat een groep vrijwilligers van Vitis Welzijn voor u klaar om u te helpen bij het invullen van uw belastingaangifte!

Aangifte inkomstenbelasting, wij helpen u

Enthousiaste vrijwilligers van Vitis Welzijn en de Ouderenbonden verdiepen zich elk jaar in de regels rondom de inkomstenbelasting. Samen met de vrijwilliger gaat u aan de slag met als resultaat een zorgvuldig ingevulde belastingaangifte.

Voor wie?
U kunt van deze dienst gebruik maken wanneer:
• U alleen een AOW-uitkering heeft met eventueel een pensioen van maximaal € 1.000,- bruto per maand. 
• Chronisch ziek bent en jonger dan de pensioengerechtigde leeftijd en een maximaal netto inkomen per maand (exclusief vakantietoeslag) heeft voor een alleenstaande € 1.135,- of gehuwden beiden € 1.622,- en niet kan reizen naar de Belastingdienst in Den Haag. 
Voor beide doelgroepen geldt dat u woonachtig bent in het Westland en een maximaal spaartegoed heeft van € 15.000,- (alleenstaanden) of € 25.000,- (gehuwden).
Bent u lid van een ouderenbond, dan kunt u zich bij uw bond aanmelden.
 
U kunt geen gebruik maken van deze dienst als u in een instelling woont of een eigen onderneming heeft.
Wanneer u niet tot de groep mensen behoort die in aanmerking komt voor deze dienst dan verwijzen wij u door naar de Belastingtelefoon particulieren (0800 – 0543) en/of administratiekantoren. 
 

Aanmelden en informatie

Wilt u een afspraak maken voor de hulp bij belastingaangifte, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tot en met 3 maart is het mogelijk telefonisch contact op te nemen via 0174-315049 en een terugbelverzoek achter te laten.
Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!
Miriam van der Drift

Miriam van der Drift

Coördinator Welzijnsdiensten Stel hier uw vraag