In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus, zijn er wijzigingen in onze beschikbaarheid en dienstverlening. Lees het hier
Zoek binnen Vitis Welzijn

Heeft u moeite met het invullen van (aanvraag)formulieren? De formulierenbrigade van Vitis Welzijn staat klaar voor iedereen die moeite heeft met het invullen van formulieren op financieel of administratief gebied. U kunt contact opnemen met het Vitis Belteam via 0174-630358 van maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur. U kunt uw vragen ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wat kan de formulierenbrigade voor u betekenen?

Een gemotiveerde en betrouwbare groep vrijwilligers helpt u met uw vragen over onder andere formulieren, uw aanvraag of het treffen van een betalingsregeling. Alle vrijwilligers hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend, zodat uw privacy gewaarborgd blijft. Er zijn geen kosten verbonden aan de formulierenbrigade. Daarnaast bieden wij ook Thuisadministratie en budgetcoaching wanneer u hulp nodig heeft bij het op orde houden van uw administratie.

Contact

De Formulierenbrigade werkt op afspraak op vier locaties. Zie hieronder het overzicht. Wilt u een afspraak maken, neem contact op met Coordinator (Financiele) Welzijnsdiensten.

Buurt Informatiepunt De Lier
Hoofdstraat 7 - 9 (in lunchroom Bijzonder) in De Lier
Donderdag van 13.00 tot 16.00 uur

Buurt Informatiepunt Naaldwijk 
Verdilaan 7 (in de publiekshal van het gemeentehuis) in Naaldwijk
Maandag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur
Woensdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur

Buurt Informatiepunt 's-Gravenzande
Zandeveltplein 26 (in de bibliotheek) in 's-Gravenzande
Woensdag van 14.00 tot 16.00 uur

Buurt Informatiepunt Wateringen
Dorpskade 3 (in de bibliotheek) in Wateringen
Dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur


Maak een afspraak Wij staan voor u klaar!
Lai Kwan Lam

Lai Kwan Lam

Coördinator (Financiële) Welzijnsdiensten Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen