Zoek binnen Vitis Welzijn

Krijgt u al stress bij het zien van de blauwe envelop? Komt u er zelf niet uit en kunt u geen hulp van familie of kennissen regelen? Ieder jaar staat een groep vrijwilligers van Vitis Welzijn voor u klaar om u te helpen bij het invullen van uw belastingaangifte!

Aangifte inkomstenbelasting, wij helpen u

Enthousiaste vrijwilligers van Vitis Welzijn en de Ouderenbonden verdiepen zich elk jaar in de regels rondom de inkomstenbelasting. Samen met de vrijwilliger gaat u aan de slag met als resultaat een zorgvuldig ingevulde belastingaangifte.

Voor wie?

U kunt van deze dienst gebruik maken wanneer u alleen een AOW-uitkering heeft met eventueel een pensioen van maximaal € 1.000,- bruto per maand.Of u chronisch ziek bent en jonger dan de pensioengerechtigde leeftijd en een maximaal netto inkomen per maand (inclusief vakantietoeslag) heeft voor een alleenstaande € 1.075,- of gehuwden beiden € 1.536,- en niet kan reizen naar de Belastingdienst in Den Haag. Voor beiden doelgroepen geldt dat u woonachtig bent in Westland en u een maximaal spaartegoed heeft van € 15.000,- (alleenstaanden) of € 25.000,- (gehuwden). U kunt geen gebruik maken van deze dienst als u in een instelling woont, u in het bezit bent van een koopwoning of u een eigen onderneming heeft.

Wanneer u niet tot de groep mensen behoort die in aanmerking komt voor deze dienst dan verwijzen wij u door naar de Belastingtelefoon, 0800 - 0543, particulieren en/of administratiekantoren. Bent u lid van een ouderenbond, dan kunt u zich bij uw bond aanmelden.

DigiD machtiging

Gezien de corona maatregelen kunnen wij helaas op dit moment geen fysieke afspraak voor u inplannen. Wel kunnen wij uw aangifte via DigiD machtiging aanbieden. Wilt u hiervoor in aanmerking komen, neem dan contact met ons op. Door onze vrijwilliger te machtigen, kunt u op veilige manier uw aangifte laten verzorgen zonder uw DigiD af te geven. Wilt u liever een fysieke afspraak, dan kunt u dit aangeven en plaatsen wij u op een wachtlijst.

Informatie & contact

Behoort u tot de groep mensen die hulp nodig heeft? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw naam, woonplaats en telefoonnummer, dan nemen wij contact met u op.

 

Meld u aan Wij helpen u graag!
Lai Kwan Lam

Lai Kwan Lam

Coördinator (financiële) welzijnsdiensten Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen