Zoek binnen Vitis Welzijn

Onze meidenwerkers zijn er speciaal voor jonge meiden die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Het jongerenwerk kreeg veel signalen over de behoefte voor meiden specifiek aanbod: meidenwerk.

Er waren ouders, andere organisaties, maar vooral ook meiden zelf die aangaven dat ze graag meer aandacht wilden voor hun en hun ontwikkeling. 

De jongerenwerkers van Vitis Welzijn organiseren op de dinsdagavond een meidenavond in Wateringen en op de donderdagavond een meidenavond in Naaldwijk. Ieder meisje is verschillend, maar in principe ben je van 13 tot 18 jaar sowieso van harte welkom! We ondernemen verschillende activiteiten, de ene keer komt er iemand langs die heel veel weet over een bepaald onderwerp (bijvoorbeeld voedsel, zelfvertrouwen of weerbaarheid), de andere keer gaan we cupcakes versieren, naar het park omdat het zulk lekker weer is en soms gaan we gezellig spelletjes doen.

We bieden een locatie waar meiden zich veilig voelen. We praten met elkaar over wat hen bezig houdt, waar ze tegenaan lopen, maar ook over wat er goed gaat, waar ze van dromen. Vanuit een vertrouwde basis organiseren we leuke en waardevolle activiteiten en stimuleren we de opgroeiende meiden in hun ontwikkeling. Heb je een vraag aan ons of wil je een keertje aansluiten? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.