Zoek binnen Vitis Welzijn

Onze meidenwerkers zijn er speciaal voor jonge meiden die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Het jongerenwerk kreeg veel signalen over de behoefte voor meiden specifiek aanbod: meidenwerk.

Er waren ouders, andere organisaties, maar vooral ook meiden zelf die aangaven dat ze graag meer aandacht wilden voor hun en hun ontwikkeling. 

De jongerenwerkers van Vitis Welzijn organiseren op verschillende locaties in het Westland meidenavonden. Wil je een keertje aansluiten, dan ben je van harte welkom! We ondernemen verschillende activiteiten, de ene keer komt er iemand langs die heel veel weet over een bepaald onderwerp (bijvoorbeeld voedsel, zelfvertrouwen of weerbaarheid), de andere keer gaan we cupcakes versieren, naar het park omdat het zulk lekker weer is en soms gaan we gezellig spelletjes doen.

We bieden een locatie waar meiden zich veilig voelen. We praten met elkaar over wat hen bezig houdt, waar ze tegenaan lopen, maar ook over wat er goed gaat, waar ze van dromen. Vanuit een vertrouwde basis organiseren we leuke en waardevolle activiteiten en stimuleren we de opgroeiende meiden in hun ontwikkeling. Heb je een vraag aan ons of wil je een keertje aansluiten? Stuur ons een mail of neem een kijkje op onze Instagram! 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Instagram: @vitis_claudin

Instagram: @vitis_manon

Begin juni 2023 heeft Manon van team Jongerenwerk een podcast opgenomen over waarom het meidenwerk zo belangrijk is. Deze podcast is in samenwerking met Meiden met een Missie, en kan je beluisteren via deze link of klik op de afbeelding hieronder!

Podcast meidenwerk