Zoek binnen Vitis Welzijn

Soms loop je in je eentje na te denken over van alles en nog wat. Dan kan het fijn zijn om eens met leeftijdsgenoten van gedachten te wisselen. 

“Over sommige dingen praat je niet zo snel. Vandaag heb ik gezien hoe fijn het kan zijn om dat wel te doen. Het is ook bijzonder om de verhalen van anderen te horen.” – Frans (70)

"Het is heerlijk om even je hart te kunnen luchten en ook om te luisteren naar de verhalen van anderen. Ik ben echt blij dat ik me heb aangemeld."  Wilma (81)

In een ontspannen gesprek hebben we het over belangrijke onderwerpen die ertoe doen als je ouder wordt. Centraal staan thema’s die normaal gesproken niet zo vaak aan de orde komen, zoals spijt, afscheid of familie. Het zijn geen ‘zware’ gesprekken, we hebben het er gewoon eens over. Een luisterend oor aan tafel biedt herkenning, inspiratie en steun, zo merken wij. Dus kom gerust eens langs. Er is koffie en iets lekkers en er zijn geen kosten aan verbonden. De gesprekken vinden op verschillende plekken in Westland plaats.  

Waar en wanneer?

Locatie: Wijkcentrum De Hooge Hasta, Hastastraat 5 in Naaldwijk

Dag: Donderdagochtend 6 en 20 juli, 3 en 17 augustus 2023

Tijd: Van 10.00uur tot 11.30uur

Thema's worden in overleg met de deelnemers bepaald. 

 

Informatie en aanmelden

Aanmelden voor deze reeks? Vol onderstaand formulier in of ben naar 0174-630358 en vraag naar Nancy van der Zeijden of Marjon van Oosten. Mailen mag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Schrijf je in!

Vul hier je naam in

Vul uw organisatie in

Vul hier je telefoonnummer in

Vul hier je Woonplaats in

Ongeldige invoer

Vul hier je bericht in in

Maak een keuze

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Ga eerst akkoord

Ongeldige invoer

Nancy van der Zeijden

Nancy van der Zeijden

Sociaal werker Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen

Interactieve sessie Eén tegen eenzaamheid