Zoek binnen Vitis Welzijn

Soms loop je in je eentje na te denken over van alles en nog wat. Dan kan het fijn zijn om eens met leeftijdsgenoten van gedachten te wisselen. 

“Over sommige dingen praat je niet zo snel. Vandaag heb ik gezien hoe fijn het kan zijn om dat wel te doen. Het is ook bijzonder om de verhalen van anderen te horen.” – Frans (70)

"Het is heerlijk om even je hart te kunnen luchten en ook om te luisteren naar de verhalen van anderen. Ik ben echt blij dat ik me heb aangemeld."  Wilma (81)

In een ontspannen gesprek hebben we het over belangrijke onderwerpen die ertoe doen als je ouder wordt. Centraal staan thema’s die normaal gesproken niet zo vaak aan de orde komen, zoals spijt, vrijheid of familie. Het zijn geen ‘zware’ gesprekken, we hebben het er gewoon eens over. Een luisterend oor aan tafel biedt herkenning, inspiratie en steun, zo merken wij. Dus kom gerust eens langs. Er is koffie en iets lekkers en er zijn geen kosten aan verbonden. 

Waar en wanneer?

Dinsdagmiddag in Monster

Dag: Dinsdagmiddag 2, 16, 30 juli en 13, 27 augustus 2024

Tijd: Van 14.00 -15.30  uur

Locatie: Wijkcentrum De Noviteit, Havenstraat 16 in Monster 

Thema's staan nog niet vast, als u ideeen heeft, staan wij daar zeker voor open! 

Informatie en aanmelden

Aanmelden voor één van deze reeksen? Vol onderstaand formulier in en benoem daarbij de locatie of bel 0174-630358 en vraag naar Nancy van der Zeijden of Marjon van Oosten. Mailen mag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Schrijf je in!

Vul hier je naam in

Vul hier je telefoonnummer in

Vul hier je Woonplaats in

Ongeldige invoer

Geboortedatum

Vul hier je bericht in in

Ga eerst akkoord

Team Cursussen en Lotgenotencontact

Team Cursussen en Lotgenotencontact

Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen

Training Fijn vrienden voor kinderen van groep 4 & 5