Zoek binnen Vitis Welzijn

Kinderen die weerbaar zijn, kunnen hun grenzen goed aangeven. Ze durven voor zichzelf op te komen maar ook steun te zoeken. Daarvoor moet je kind zichzelf belangrijk genoeg vinden. Tijdens deze thema avond krijgen ouders inzicht in weerbaarheid en handvatten waarmee zij de weerbaarheid van het kind kunnen vergroten

Waar kun je van de thema avond verwachten?

Tijdens de thema avond gaat het over het belang van het ontwikkelen van een positief zelfbeeld en wat je daar als ouder voor kan doen. Tevens wisselen ouders ideeën en ervaringen uit over het omgaan met weerbaarheid. De thema avond is voor ouders (opvoeders) met kinderen van 4 tot 12 jaar woonachtig in Westland.

Wanneer en waar?

Datum: Donderdag 15 februari, donderdag 23 april en dinsdag 4 juni 2024
Tijd: 19.30 tot 20.30 uur
Locatie: online via TEAMS
Kosten: Geen

Informatie en aanmelden

Aanmelden voor deze thema avond kan via onderstaand inschrijfformulier. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze thema avond? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., graag ook hierbij uw telefoonnummer vermelden. Of bel naar 0174 – 630358 en vraag naar de sociaal werker.

Schrijf je in!

Vul hier je naam in

Vul hier je telefoonnummer in

Vul hier je Woonplaats in

Ongeldige invoer

Geboortedatum

Vul hier je bericht in in

Ga eerst akkoord

Team Cursussen en Lotgenotencontact

Team Cursussen en Lotgenotencontact

Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen

Ontmoetingsgroep Autisme voor volwassenen
Opvoedondersteuning - training voor vrijwilligers