Zoek binnen Vitis Welzijn

Vindt jouw kind het moeilijk om voor zichzelf op te komen, om anderen duidelijk te maken dat hij/zij iets niet wil, of begint je kind als hij/zij kwaad is direct om zich heen te slaan, of kruipt hij/zij in zijn schulp? De sociale weerbaarheidstraining biedt dan zeker handvatten! 

Waar gaat jouw kind mee aan de slag?

Tijdens deze training leren kinderen uit groep 6, 7 en 8 op een goede manier voor zichzelf op te komen zodat zij goed 'nee' kunnen zeggen, hun grenzen aangeven en steviger in hun schoenen staan. Houding, stemgebruik, herkennen van gevoelens en omgaan met emoties zijn onderwerpen die aan bod komen. Deze training bestaat zes bijeenkomsten en er doen maximaal 10 kinderen mee..

Wanneer en waar?

Data: Dinsdag 10, 17, 24 september en 1, 8, 22 oktober 2024
Tijd: 14.45-15.45 uur
Locatie: n.t.b.
Kosten: Geen

Informatie en aanmelden

Aanmelden voor deze cursus kan via onderstaand inschrijfformulier. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze cursus? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., graag ook hierbij uw telefoonnummer vermelden. Of bel naar 0174 – 630358 en vraag naar de sociaal werker. 

Schrijf je in!

Vul hier je naam in

Vul hier je telefoonnummer in

Vul hier je Woonplaats in

Ongeldige invoer

Geboortedatum

Vul hier je bericht in in

Ga eerst akkoord

Team Cursussen en Lotgenotencontact

Team Cursussen en Lotgenotencontact

Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen