Zoek binnen Vitis Welzijn

Vindt jouw kind het moeilijk om voor zichzelf op te komen, om anderen duidelijk te maken dat hij/zij iets niet wil, of begint je kind als hij/zij kwaad is direct om zich heen te slaan, of kruipt hij/zij in zijn schulp? De sociale weerbaarheidstraining biedt dan zeker handvatten! 

Waar gaat jouw kind mee aan de slag?

Tijdens deze training leren kinderen uit groep 6, 7 en 8 op een goede manier voor zichzelf op te komen zodat zij goed 'nee' kunnen zeggen, hun grenzen aangeven en steviger in hun schoenen staan. Houding, stemgebruik, herkennen van gevoelens en omgaan met emoties zijn onderwerpen die aan bod komen. Deze training bestaat uit maximaal tien kinderen en er vinden zes bijeenkomsten onder schooltijd plaats.

Wanneer en waar?

Data: Donderdag 7, 14, 21, 28 september, 5 en 12 oktober 2023*
Tijd: 14.30 - 15.30 uur
Locatie: Wijkcentrum De Hooge Hasta, Hastastraat 5, Naaldwijk
Kosten: Geen

* Op dit moment heeft de groep het maximaal aantal deelnemers bereikt. Nieuwe aanmeldingen komen op de wachtlijst voor als er uitvallers zijn. 

Informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over deze training of wil je jouw kind aanmelden? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. graag ook hierbij jouw telefoonnummer vermelden. Of bel naar 0174 – 630358 en vraag naar de sociaal werker.

Schrijf je in!

Vul hier je naam in

Vul uw organisatie in

Vul hier je telefoonnummer in

Vul hier je Woonplaats in

Ongeldige invoer

Vul hier je bericht in in

Maak een keuze

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Ga eerst akkoord

Ongeldige invoer

Nancy van der Zeijden

Nancy van der Zeijden

Sociaal werker Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen