Zoek binnen Vitis Welzijn

Insta: vitis_richard en telefoon 0174 - 257 166 

Dit maakt mijn kernen zo bijzonder

Ik ben jongerenwerker in Poeldijk, Monster en Ter Heijde.

Zelf ben ik opgegroeid in Poeldijk en het is gaaf om te zien dat jongeren nog op hetzelfde veldje voetballen als waar ik zelf vroeger ook dagelijks te vinden was. Mijn kernen worden qua inwoners steeds groter door de vele wijken die er bij gebouwd worden. Super interessant om te ervaren hoe jongeren uit verschillende wijken elkaar weten te vinden en met elkaar proberen een zo’n leuk mogelijke jeugd te hebben.

Daarom ben ik jongerenwerker

Persoonlijk heb ik mijn jeugd als zeer prettig ervaren met ontzettend veel ontwikkeling op allerlei gebieden. Ook ik zat in die tijd regelmatig met vragen en had soms behoefte  aan advies of hulp waarvan ik niet wist waar ik dat zo snel kon krijgen. Nu kan ik als jongerenwerker met mijn ervaring en connecties jongeren helpen en ondersteunen, dat is fantastisch om te doen!

Voordat ik bij Vitis Welzijn als jongerenwerker aan de slag ben gegaan heb ik in het onderwijs jongeren begeleid richting een stage plek of met hun persoonlijke ontwikkeling.
Daar ontdekte ik mijn goede aansluiting met jongeren en dat het niet altijd goed werkt om bij afwijkend gedrag kwaad te worden en te straffen.
Door oprecht in de belevingswereld van jongeren te stappen en echt te luisteren is het super tof om deze jongeren een stap verder te laten zetten in hun eigen ontwikkeling.

Met echt alle vragen die jongeren hebben kunnen ze bij mij terecht, dat kan via telefoon, Instagram en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ook interessant om te lezen