Zoek binnen Vitis Welzijn

Insta: vitis_ali en Telefoon 06-46590009 

Daarom ben ik jongerenwerker

Hoi iedereen, mijn naam is Ali en ik kan met zekerheid zeggen dat ik de leukste baan heb. Als jongerenwerker mag ik mij inzetten voor jongeren tussen de 12 en 23 jaar oud. Deze jongeren geef ik advies en sta ik bij in verschillende situaties. Dat maakt mijn werk flexibel, interactief en avontuurlijk. Ik geloof in eerlijkheid en in een no-nonsense mentaliteit. Dat houdt in dat ik mezelf blijf en jongeren ook de waarheid durf te vertellen. Geen sprookjes tijdens mijn gesprekken maar gewoon hoe de vork in de steel zit. Met humor en creativiteit bereik ik allerlei jongeren van de samenleving.

Wateringen is echt mijn dorp.

Ik ben er geboren en getogen. De mensen groeten hier elkaar en er is een gezonde sociale controle. Wateringen heeft in mijn ogen bijna alles te bieden wat je nodig hebt. Als het om plekken gaat waar jongeren bij elkaar kunnen komen dan zijn er nog wel verbeterpunten. Ik blijf mij daarom ook inzetten om Wateringen een plek te maken voor iedereen.

De Lier & Maasdijk

De Lier is een prachtig dorp waar veel wordt georganiseerd en de saamhorigheid hoog in het vaandel staat. Het is natuurlijk fantastisch als de jeugd dit stokje kan overnemen en dus betrokken zijn in de diverse organisaties. Met elkaar en voor elkaar!!!

Maasdijk is een klein dorp waar iedereen elkaar kent en het verenigingsleven, wat bestaat uit een beperkt aantal verenigingen wel heel actief is. Zowel actief in de sport als actief in het sociale domein. Voor de jeugd is er naast het bestaande verenigingsleven niet veel te beleven. Mocht de jeugd behoeftes hebben die niet aanwezig zijn in Maasdijk dan kan ik daar als jongerenwerker wellicht iets in betekenen.

Wil je meer weten over mijn werk of in contact komen met mij? Je kan mij bereiken via telefoon, instagram jongerenwerker_Wateringen, en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ook interessant om te lezen