In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus, zijn er wijzigingen in onze beschikbaarheid en dienstverlening. Lees het hier
Zoek binnen Vitis Welzijn

Een zoon of dochter in de puberleeftijd rond 12 jaar zorgt vaak voor leven in de brouwerij. De frisse blik van je kind zet je aan het denken over je mening, smaak of overtuiging. Dat is leuk, maar soms levert het ook spanningen en conflicten op. De cursus puber in huis geeft tips en handvatten om in contact te blijven met jouw puber.

Waar ga je mee aan de slag tijdens de cursus? 

Tijdens de cursus krijg je informatie over de veranderingen in de puberteit, de ontwikkeling van het puberbrein, experimenteren met drugs en alcohol maar ook over luisteren, praten en overleggen met een puber en op welke manier je grenzen kunt stellen. Belangrijk onderdeel van deze training is het uitwisselen van ervaringen met andere ouders. 

Wanneer en waar?

Data: 24 en 31 maart, 7, 14 en 21 april
Tijd: 19.30 tot 21.30 uur
Locatie: Wijkcentrum 't Anker, W.J. Baron van Gentplein 31 in De Lier 
Kosten: Geen

Informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over deze cursus of wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., graag ook hierbij jouw telefoonnummer vermelden. Of bel naar 0174 – 630358 en vraag naar de sociaal werker.

Meld je aan En krijg inzicht in het puberbrein!
Nancy van der Zeijden

Nancy van der Zeijden

Sociaal werker Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen

Thema avond hoe maak ik mijn kind weerbaar?