Zoek binnen Vitis Welzijn

De ontmoetingsgroep NAH voor volwassenen komt maandelijks bijeen en is bedoeld voor volwassenen met niet aangeboren hersenletsel.

Wat kun je verwachten van de ontmoetingsgroep?

Niet aangeboren hersenletsel (NAH) kan iedereen overkomen. Soms is direct duidelijk dat de hersenen zijn beschadigd, maar het kan ook jaren duren voordat duidelijk wordt dat er sprake is van NAH. Ineens wordt duidelijk waarom je bent veranderd of anders reageert dan voorheen. De ontmoetingsgroep biedt de mogelijkheid om met lotgenoten in gesprek te gaan over de gevolgen van hersenletsel in het leven. Er worden ervaringen met elkaar delen waardoor men ook tot nieuwe (helpende) inzichten kan komen. Op deze manier leert men van elkaar hoe er het beste met de beperking omgegaan kan worden.

Wanneer en waar?

Datum: elke eerste donderdag van de maand

12 januari, 2 februari, 2 maart, 6 april, 4 mei, 1 juni, 6 juli, 10 augustus, 7 september, 5 oktober, 2 november en 7 december 2023


Tijd: 9.45 tot 10.45 uur of 10.45 tot 11.45 uur (deelname na overleg) 

of 

Datum: elke laatste donderdag van de maand 

26 januari, 23 februari, 23 maart, 20 april, 25 mei, 22 juni, 20 juli, 31 augustus, 28 september, 26 oktober, 23 november en 21 december 2023


Tijd: 09.00 tot 10.30 uur (deelname na overleg) 

Locatie: wijkcentrum Hooge Hasta, Hastastraat 5 in Naaldwijk 
Kosten: er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan deze ontmoetingsgroep

Overige activiteiten voor mensen met NAH

Vanuit NAH Westland (initiatief vanuit Gemiva-SVG Groep) worden nog meer activiteiten aangeboden aan mensen met NAH. 

Inloopmiddag

Elke maandag ben je van harte welkom tijdens de inloopmiddag van 14.00 tot 16.00 uur in wijkijkcentrum De Hooge Hasta, Hastastraat 5 in Naaldwijk. Tijdens de inloopmiddag kun je lotgenoten ontmoeten of vragen stellen aan de aanwezige begeleiders. De koffie/thee staat al voor je klaar. De inloopmiddag is ook zeer geschikt voor verwanten.

Zwemmen

Zwemmen is goed voor herstel van motoriek en evenwicht, creëert zelfvertrouwen en is bovendien ook een gezellige groepsactiviteit. Uit onderzoeken blijkt dat niet alleen het lijf, maar ook het brein baat heeft bij regelmatig bewegen. Deze zwemgroep is bedoeld voor mensen die redelijk zelfstandig kunnen zwemmen. Op donderdag in de oneven weken ben je van 11.00 tot 12.00 uur van harte welkom om te komen zwemmen in zwembad de Hoge Bomen, Hoogwerf 9 in Naaldwijk voor het begeleid zwemmen.

Meer informatie en aanmelden inloopmiddag en zwemmen 

Informatie en aanmelden ontmoetingsgroep

Wil je meer informatie over de ontmoetingsgroep of wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. graag ook hierbij jouw telefoonnummer vermelden, bel naar 0174 – 630358 en vraag naar de sociaal werker of meld je aan via onderstaand formulier.

Schrijf je in!

Vul hier je naam in

Vul uw organisatie in

Vul hier je telefoonnummer in

Vul hier je Woonplaats in

Ongeldige invoer

Vul hier je bericht in in

Maak een keuze

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Ga eerst akkoord

Ongeldige invoer

Neem contact op Wij staan voor je klaar!
Esther van Dijk - van der Kaaij

Esther van Dijk - van der Kaaij

Sociaal werker Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen

Ontmoetingsgroep voor partners van mensen met niet aangeboren hersenletsel NAH
Ontmoetingsgroep Autisme voor volwassenen