Zoek binnen Vitis Welzijn

Welzijnsadviseur in Honselersdijk en Poeldijk

Mijn naam is Cynthia Hoogendam-de Jong en ik ben welzijnsadviseur in Honselersdijk en Poeldijk.

De Welzijnsadviseurs van Vitis Welzijn zijn er voor iedereen. Zij leveren maatwerk in complexere vragen. Hun bemiddeling, informatie & advies en begeleiding is kosteloos. 

Dit maakt mijn kern zo bijzonder

Doordat het dorp niet groot is, kennen de mensen elkaar en weten ze wat er in elkaars leven speelt. Die betrokkenheid en oprechte interesse zorgt ervoor dat inwoners zich ontfermen over elkaar wanneer er hulp of een handreiking nodig is. Mochten ze er samen niet uitkomen, dan zie ik dat de mensen ook vaak weten bij wie ze aan de bel kunnen trekken voor extra ondersteuning of vragen. Dat is wat ik zo bijzonder vind aan het dorp de bereidheid naar elkaar om te kijken.

Het enorme ‘ons kent ons’ is door de jaren heen veranderd door onder andere nieuwkomers uit het buitenland en uit buiten het Westland. Toch blijft het dorp een dorp waarbij er een saamhorigheid heerst om iedereen mee te laten doen. Daar word ik als welzijnsadviseur enorm blij van.

Daarom ben ik welzijnsadviseur

Als welzijnsadviseur, maar ook als inwoner van het Westland, kan ik me heel goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet als u hulp nodig heeft. Dat u niet altijd de juiste weg naar de instanties kunt vinden die u verder kunnen ondersteunen. Ik vind het fijn om met u mee te denken en mijn kennis met u te delen. Ik ondersteun u graag wanneer u tegen situaties aanloopt die u niet zelf of met de hulp van anderen om u heen kunt oplossen. Denk hierbij aan vragen op het gebied van wonen, welzijn, zorg, financiën en mobiliteit. U kunt mij dan benaderen voor advies, informatie of om in een huisbezoek uw gedachten op een rijtje te zetten. Samen kijken we welke opties er zijn en welke hiervan het beste bij u past of in uw situatie wenselijk is.

 

Meer over welzijnsadviseurs

Meer over Honselersdijk 

Meer over Poeldijk

Cynthia Hoogendam-de Jong

Cynthia Hoogendam-de Jong

Welzijnsadviseur Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen