Zoek binnen Vitis Welzijn

Wat wordt dit jaar de invulling van het bedrijfsuitje? Waarom niet met de collega’s vrijwillig werken aan een goed doel? Dáármee wordt de teamspirit pas echt versterkt.

Samen plezier beleven en tegelijkertijd de eigen omgeving een beetje mooier en gelukkiger maken.

Wat wordt dit jaar de invulling van het bedrijfsuitje.. weer karten? Een escaperoom? Of bent u toe aan iets originelers? Waarom niet met de collega’s vrijwillig werken aan een goed doel? Dáármee wordt de teamspirit pas echt versterkt.

Steeds meer bedrijven ontdekken vrijwilligerswerk als bedrijfsuitje. Want het is bij uitstek een manier om maatschappelijke betrokkenheid te verwezenlijken. Steek de handen uit de mouwen en biedt een organisatie in de buurt een (halve) dag praktisch hulp of gezelschap voor een bepaalde doelgroep. Tover als team een glimlach op het gezicht van kwetsbare mensen, doe iets concreets voor de natuur of maak impact op het thema armoede.

Wilt u met uw bedrijf aan de slag met vrijwilligerswerk? Neem dan gerust contact met ons op. Onze afdeling Vrijwillige Inzet kan helpen bij de zoektocht naar een match met de juiste lokale partner. 

Bel me terug