Zoek binnen Vitis Welzijn

Zentoo doneert verjaardagscadeau aan de Plusbus. Cheque van 7500 euro overhandigd

In mei vierde Zentoo haar ‘Sweet 16’ in een met bloemen omgetoverde Torpedoloods in Hoek van Holland. Aan deze 16e verjaardag heeft Zentoo een extra feestelijk tintje gegeven door samen met klanten en leveranciers een gezamenlijke donatie te doen aan de Plusbus van Vitis Welzijn, die dit jaar ook 16 jaar bestaat. 
 
Donderdag 6 juli waren de vrijwilligers van de Plusbus uitgenodigd op het kantoor van Zentoo voor de bekendmaking van deze donatie. Operationeel directeur Arjan van der Voort was verheugd namens het collectief van chrysantenkwekers de cheque met een bedrag van 7500 euro te kunnen uitreiken.
 
“We wilden geen cadeaus voor onze verjaardag, maar vonden het te gek om een gezamenlijke donatie te kunnen doen aan de Plusbus, een lokaal initiatief dat ouderen verder brengt,” vertelt Arjan. “De afgelopen weken hebben we mooie giften mogen ontvangen en dit bedrag hebben wij aangevuld tot een totaalbedrag van 7500 euro. We willen onze klanten en leveranciers hartelijk bedanken voor alle gulle giften, ontzettend mooi dat we dit bedrag samen bij elkaar hebben gebracht voor de Plusbus. Letterlijk de kers op de taart van ons 16-jarige jubileum!”

De cheque is overhandigd aan John van der Knaap, voorzitter Plusbus. “Het bedrag is in deze tijd van investeren in verduurzaming en hoge brandstofprijzen meer dan welkom”, aldus John van der Knaap, voorzitter Plusbus. “Want de Plusbus is volledig afhankelijk van donaties en sponsoren. We zijn dan ook dankbaar voor alle steun die we mogen ontvangen.”

Over Zentoo, The Colourful Collective
Zentoo is een collectief van 15 gepassioneerde kwekers met 22 locaties en opgericht in 2007. Iedere dag zijn wij met volle energie bezig om de mooiste chrysanten te telen. Samen brengen we meer dan 100 soorten op de markt. We hebben allemaal onze eigen ‘tuin’, maar delen met elkaar kennis en onze verkoop onder één merknaam: Zentoo. Met één doel: iedereen net zo gek van chrysanten maken als wij zijn.

Over de Plusbus
De Plusbus is de grootste vrijwillige regionale vervoersorganisatie van Nederland. Voor wie in Westland zelfstandig op pad gaan lastig is, kan de Plusbus van Vitis Welzijn uitkomst bieden. Met deze vervoersdienst, mede mogelijk gemaakt door sponsors, kunnen zestigplussers voordelig eropuit. Denk aan familiebezoek of boodschappen doen. Vrijwilligers begeleiden hen. Zij halen de mensen op bij de deur en helpen graag met in- en uitstappen. Vrijwilligers (ruim 120!) zorgen ook voor de planning en het rijden met de bus.