Zoek binnen Vitis Welzijn

Renée Goppel is sociaal makelaar Maasdijk

Sociaal makelaars versterken de samenleving, weten wat er leeft en speelt. Samen met de bewoners zijn zij de oren en ogen van de buurt en ondersteunen initiatieven in de kernen. Ze weten de weg en werken veel samen, bijvoorbeeld met sport-en cultuurverenigingen en stimuleren iedereen om iets voor elkaar te betekenen. Wij nemen het niet over, we gaan voor samenwerking. Tussen inwoners, professionals en organisaties in de wijk.

Graag stel ik me aan u voor!

Ik ben een geboren en getogen ‘s-Gravenzandse en woon sinds 2002 met plezier in Maasdijk. Op deze plek zijn onze kinderen geboren en groeien ze op in een fijne en veilige omgeving. Ik gun anderen, met welke achtergrond dan ook, dit zelfde gevoel en draag daar graag een steentje aan bij.

Na ruim 20 jaar als HR manager in een zakelijke omgeving te hebben gewerkt, kijk ik er naar uit om de overstap te maken naar een werkomgeving waarbij ik maatschappelijk betrokken ben. Ik hoop met mijn zakelijke ervaring en het vermogen om te verbinden en te organiseren een positieve bijdrage te leveren in de functie van Sociaal Makelaar van Maasdijk.

Meer informatie over Vitis in Maasdijk

 

Ook interessant om te lezen