Zoek binnen Vitis Welzijn

Wij kunnen u nog beter de weg wijzen wanneer u staat geregistreerd als mantelzorger. De lijntjes worden korter en de ondersteuning meer op maat. Registreer u daarom vandaag nog! 

Ervaar de voordelen als geregistreerd mantelzorger

Als geregistreerd mantelzorger ontvangt u van ons ieder kwartaal de nieuwsbrief. Daarnaast wordt u uitgenodigd voor activiteiten (waaronder de Week van de Mantelzorg) en mantelzorgontmoetingen. Als geregistreerd mantelzorger kunt u ook een mantelzorgverklaring aanvragen. Deze kan nodig zijn voor bijvoorbeeld het UWV, persoonsgebonden budget, een mantelzorgwoning, studie of werk. Daarnaast zijn er een aantal regelingen waarvoor u geregistreerd moet staan als mantelzorger, waaronder de mantelzorgwaardering en de huishoudelijke hulp toelage.

Registreer vandaag nog

Om u te kunnen registreren als mantelzorger hebben wij uw NAW gegevens nodig. Dit zijn uw naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en emailadres. Wilt u zich registreren of meer informatie? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0174 - 630358.

Registreer Wij staan voor u klaar!

Ook interessant om te lezen