Zoek binnen Vitis Welzijn

De opvoeding van kinderen is een belangrijke taak. En brengt nog extra uitdaging met zich mee wanneer je rekening wilt houden met twee culturen. De training opvoeden in twee culturen, voor nieuwkomers met kinderen, kan hierbij handvatten bieden.

Waar ga je mee aan de slag tijdens de training

Vluchtelingenouders hebben dagelijks te maken met dilemma’s. Ze willen de eigen cultuur en normen overdragen aan hun kinderen. Daarnaast leven vluchtelingenouders nu in een land met een andere cultuur. Tevens missen de ouders het netwerk waar ze in hun eigen land op terug konden vallen. Deze 8 weekse training biedt opvoedondersteuning aan ouders om vaardigheden over opvoeding te vergroten. De training wordt gegeven voor verschillende groepen, waarbij een tolk aanwezig is voor het vertalen (Arabisch, Tyngrinja).

Praktische informatie

Data: 8 weekse cursus, data volgt nog.
Tijd:
Locatie: In een wijkcentrum of online via het programma ZOOM
Kosten:  geen

Mocht u interesse hebben of wilt u graag meer informatie? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., graag hierbij ook je telefoonnummer vermelden. Of bel naar 0174-630358 en vraag naar de sociaal werker.

Informatie en aanmelden

Schrijf je in!

Vul hier je naam in

Vul uw organisatie in

Vul hier je telefoonnummer in

Vul hier je Woonplaats in

Ongeldige invoer

Vul hier je bericht in in

Maak een keuze

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Ga eerst akkoord

Ongeldige invoer

Marjon van Oosten

Marjon van Oosten

Consulent mantelzorg & Sociaal Werker Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen

Training Proud @ me, myself & I voor jongeren