Zoek binnen Vitis Welzijn

Anja Hitsert is sociaal makelaar 's-Gravenzande en Heenweg

Sociaal makelaars versterken de samenleving, weten wat er leeft en speelt. Samen met de bewoners zijn zij de oren en ogen van de buurt en ondersteunen initiatieven in de kernen. Ze weten de weg en werken veel samen, bijvoorbeeld met sport-en cultuurverenigingen en stimuleren iedereen om iets voor elkaar te betekenen. Wij nemen het niet over, we gaan voor samenwerking. Tussen inwoners, professionals en organisaties in de wijk

Mijn werkgebied is 's-Gravenzande en Heenweg

Dit vind ik een leuk aspect in 's-Gravenzande en Heenweg

In 's-Gravenzande en Heenweg heerst saamhorigheid, en kijken de bewoners naar elkaar om. Er wordt gekeken naar mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Doordat de kern niet zo groot is, kennen de bewoners elkaar en is er een ons kent ons gevoel, wat zeker vaak positief is. De verenigingen, organisaties en kerken hebben een belangrijke functie, zij zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen. Zij weten mij goed te vinden en daardoor ontstaan er weer mooie verbindingen.

Daarom ben ik sociaal makelaar

Ik ben sociaal makelaar omdat ik het ontzettend leuk vind om met diverse doelgroepen om te gaan. Bewoners, organisaties en verenigingen te ondersteunen waar nodig en gezien wordt als een spil van de kern. Bewoners weten mij te vinden en ik hen. Samen maken we het verschil. 

Alle Sociaal Makelaars

Wat doen Sociaal Makelaars?

Ook interessant om te lezen