Zoek binnen Vitis Welzijn

Informatie Vitis Welzijn

Om gebruik te kunnen maken van de Plusbus moet u eerst lid worden. Klik hier voor alle informatie.

Hoe werkt het?

Om gebruik te kunnen maken van de Plusbus moet u eerst lid worden. U kunt hiervoor een aanmeldformulier downloaden of u kunt het formulier bij één van de Buurt Informatiepunten afhalen. U kunt het aanmeldformulier ook telefonisch aanvragen via 0174 - 444221.

Samen met een kopie van uw identiteitsbewijs stuurt u dit aanmeldformulier volledig ingevuld naar: Plusbus, Verdilaan 88, 2681 KP in Monster.

Na ontvangst van uw inschrijfformulier en incassomachtiging zullen wij u zo spoedig mogelijk een brief sturen met uw lidmaatschapsnummer en een visitekaartje van de Plusbus

Een lidmaatschap wordt aangegaan voor minimaal één jaar.

Eenmaal lid van de Plusbus boekt u eenvoudig een reis via 0174 - 444221 (altijd 1 dag één werkdag van te voren). De Plusbus haalt en brengt u op het afgesproken tijdstip en de afgesproken plaats. De bijrijder helpt u zonodig met in- en uitstappen.

Wilt u het lidmaatschap opzeggen? Dan kan dit door een e-mail met reden te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor wie

De Plusbus is bestemd voor 60+ers die wonen binnen de gemeentegrenzen van het Westland en Hoek van Holland. Het is mogelijk een rollator mee te nemen, de Plusbus is echter niet bedoeld als gehandicaptenvervoer, omdat de bussen niet geschikt zijn om rolstoelen te vervoeren. Wij verwijzen u hiervoor graag door naar de Rolbus van Platform Gehandicapten Westland en de rolstoelauto van de Zonnebloem.

Hoeveel kost het?

Voor het lidmaatschap betaalt u € 15,00 per persoon per kwartaal ( € 5,00 per maand). Dit geld wordt via een automatische incasso van uw bankrekening afgeschreven.

Naast het lidmaatschap koopt u een 20-rittenkaart. De prijs hiervoor bedraagt vanaf 1 januari 2024 € 25,00 voor 20 ritten. Deze 20-rittenkaart is verkrijgbaar bij de bijrijder in de Plusbus. Een enkele rit met de bus kost dus € 1,25 per keer, ongeacht de afstand. 

Meer informatie en contact

Voor meer informatie kunt u op werkdagen, tussen 09.00 en 14.00 uur, bellen naar 0174 - 444221.