Zoek binnen Vitis Welzijn

Welzijnsadviseurs bieden persoonsgerichte ondersteuning en advies op het gebied van welzijn aan volwassenen in Westland.

Samen op zoek naar de beste oplossing voor uw hulpvraag

In elke fase van uw leven kunnen zich gebeurtenissen voordoen die er voor zorgen dat u minder goed in uw vel zit en niet goed weet hoe u dit kunt veranderen. Of u heeft vragen over zorg, sociale voorzieningen, activiteiten, wonen, financiële zaken en wet- en regelgeving. Dan is het fijn wanneer iemand naar u luistert en samen met u tot de beste oplossing komt. Wat past bij u, welke keuzes kunt u maken?

Waarvoor kunt u bij de welzijnsadviseur terecht?

De welzijnsadviseur van uw kern kan u helpen door samen met u op zoek te gaan naar oplossingen, u informatie of advies te geven en óf het bieden van een luisterend oor. Naast zoeken naar oplossingen voor uw individuele, persoonlijke vraag, bieden de welzijnsadviseurs ook ondersteuning bij;  

Onafhankelijke cliëntondersteuning Nabestaandenplan
Informatief huisbezoek Financieel veilig ouder worden

Voor professionals in de gezondheidszorg 

De welzijnsadviseurs zijn er ook voor de professionals in de gezondheidzorg. Herkent u het dat er een patiënt of cliënt bij u op het spreekuur komt of onder behandeling bij u is, waarbij u het gevoel heeft dat de (fysieke) klachten deels gerelateerd zijn aan psychosociale problemen? In deze situatie kunt u iemand via Welzijn op Recept doorverwijzen naar de welzijnsadviseur.

Welzijn op recept
 

In elke kern staat een welzijnsadviseur voor u klaar

Waar u ook woont in Westland, in elke dorpskern in Westland staat een welzijnsadviseur voor u klaar. 

Alle welzijnsadviseurs

Marja van den Berg

Marja van den Berg

Teamcoördinator welzijnsadvies & ondersteuning Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen