Zoek binnen Vitis Welzijn

Op woensdag 20 maart 2024 van 11.00 tot 13.30 uur Is winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk weer omgetoverd tot dé vrijwilligersmarkt van Westland. Ontmoet tientallen maatschappelijke organisaties en ontdek: waar gaat jouw vrijiwlligershart sneller van kloppen?

Meedoen is goud  

Ontdek de kracht van vrijwilligerswerk en maak een verschil in jouw gemeenschap. Jaarlijks organiseert Westland voor Elkaar de vrijwilligersmarkt in Winkelcentrum de Tuinen in Naaldwijk. Dit is dé gelegenheid waar organisaties en enthousiaste vrijwilligers elkaar ontmoeten!

Voor wie:
Deze markt is open voor iedereen – of je nu geïnteresseerd bent in de lokale (vrijwilligers) organisaties, overweegt om vrijwilligerswerk te doen, of gewoon nieuwsgierig bent naar wat er allemaal gebeurt op vrijwilligersgebied in Westland.

Ben jij erbij? Deelname is gratis en inschrijven is niet nodig!
We kijken er naar uit om je daar te zien. Meedoen is goud! 

  • Winkelcentrum De Tuinen, Naaldwijk
  • Woensdag 20 maart 2024
  • 11:00 – 13:30 uur

Bezoekers van de vrijwilligersmarkt worden bovendien getrakteerd op een goodiebag, zolang de voorraad. En ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten.

Meer informatie of eventuele vragen? Kijk op Vrijwilligersmarkt - Westlandvoorelkaar of neem contact op met team Vrijwillige Inzet via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 0174- 630358.  

Samen maken we onze gemeenschap sterker.