Zoek binnen Vitis Welzijn

Optimistisch en positief. Dat is Vitis! Vitis-collega's zijn uitermate betrokken bij de doelgroep, betrouwbaar, optimistisch en positief. Zij gaan uit van de kracht en de mogelijkheden van mensen en maatschappij. En ze durven te innoveren. Zodat Vitis Welzijn zich kan ontwikkelen tot een moderne welzijnsorganisatie met een groot draagvlak.

Jongerenwerker (16 – 32 uur)

Ben jij die jongerenwerker die contact legt met de jongeren op straat? Die een betekenisvolle relatie met hen opbouwt? Kan je zelfstandig outreachend werken en ben je een teamplayer? Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jongeren door hun eigen kracht te versterken en hen perspectief te bieden? En heb je kennis van de leefwereld van jongeren, jeugdproblematiek en groepsdynamische processen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacature jongerenwerker

Welzijnsadviseur / mantelzorgconsulent (24 - 36 uur)

Ben jij de betrokken welzijnsadviseur / mantelzorgconsulent die op een warme professionele wijze het gesprek aangaat met de inwoner? Die op een vindingrijke manier samen met de persoon op zoek gaat naar de kern en de mogelijkheden? Die overal kansen ziet en complexe vraagstukken als een uitdaging ervaart? Én die tevens de verbinding weet te leggen met andere organisaties. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacature welzijnsadviseur / mantelzorgconsulent 

Gerda Rolaff

Gerda Rolaff

Personeelsfunctionaris Stel hier uw vraag