Zoek binnen Vitis Welzijn

Optimistisch en positief. Dat is Vitis! Vitis-collega's zijn uitermate betrokken bij de doelgroep, betrouwbaar, optimistisch en positief. Zij gaan uit van de kracht en de mogelijkheden van mensen en maatschappij. En ze durven te innoveren. Zodat Vitis Welzijn zich kan ontwikkelen tot een moderne welzijnsorganisatie met een groot draagvlak.

Sociaal Makelaar Maasdijk (30 uur)

Vitis Welzijn is op zoek naar een Sociaal Makelaar die hét vertrouwde gezicht is in Maasdijk. Als Sociaal Makelaar werk je zelfstandig, in nauwe samenwerking met buurtbewoners, vrijwilligers, verenigingen, organisaties en professionals die betrokken zijn bij de buurt. Je bent als het ware de buurt-expert in de kern en weet wat er leeft en speelt. Je hebt een belangrijke rol in het versterken van de netwerken om de burger heen. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de vrijwilligers en coördineer je de activiteiten die onder de vlag van Vitis Welzijn worden uitgevoerd in Wijkcentrum Prinsenhof in Maasdijk.

Meer informatie & solliciteren

Jongerenwerker (24 - 32 uur)

Als jongerenwerker van Vitis Welzijn werk je in de gemeente Westland Jij bent onze nieuwe aanwinst die in de functie van jongerenwerker contact legt met jongeren en jeugdgroepen op straat. Jij bent onze nieuwe enthousiaste collega die zowel offline als online een betekenisvolle relatie met Westlandse jongeren opbouwt. Jij werkt zelfstandig, outreachend en je bent een teamplayer. Jij wilt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jongeren door hun talenten te ontdekken, hun eigen kracht te versterken en hen perspectief te bieden. Jij hebt kennis van de leefwereld van jongeren, jeugdproblematiek, groepsdynamische processen en online jongerenwerk. Als dit jou aanspreekt, ben je welkom in ons team!

Meer informatie & solliciteren

Stagiair Online Marketing en Communicatie (meewerkstage)

Vitis Welzijn is op vele fronten actief en communicatie wordt daarin steeds belangrijker. Ons communicatieteam bestaat vooralsnog uit twee personen en wij hebben plek voor een enthousiaste stagiair. Je werkt gedurende de stage met ons mee, zodat je die aspecten van het communicatievak kunt uitvoeren waar jouw interesse ligt. Dat doen we wel heel gericht: als eerste stel je een plan op voor de periode dat je bij ons bent. In het plan staat wat jij zelf wilt leren, wat je daar voor nodig hebt en hoe je dat gaat doen. En natuurlijk spreken we daarin af wat je voor ons gaat doen, in hoeveel tijd en ook wat je daar voor nodig hebt.

Meer informatie & solliciteren

Vrijwilligers gezocht!

Zoek je leuk vrijwilligerswerk? Momenteel werken er al meer dan 1.300 vrijwilligers voor een van de projecten van Vitis! Kijk dus snel: er zit altijd iets voor je bij! 

Vitis Vrijwilligers gezocht