Zoek binnen Vitis Welzijn

Optimistisch en positief. Dat is Vitis! Vitis-collega's zijn uitermate betrokken bij de doelgroep, betrouwbaar, optimistisch en positief. Zij gaan uit van de kracht en de mogelijkheden van mensen en maatschappij. En ze durven te innoveren. Zodat Vitis Welzijn zich kan ontwikkelen tot een moderne welzijnsorganisatie met een groot draagvlak

Zoek je een uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief binnen een betrokken organisatie? 

Communicatiemedewerker (32-36 uur per week)

Ben jij een allround communicatiemedewerker en op zoek naar een leuke baan? Denk je strategisch, zit je vol creativiteit en schrijf je aansprekend? Omschrijf jij jezelf als een energieke collega met een frisse kijk op het vertalen van onderwerpen in een goede communicatieve aanpak? En zie jij het zitten om de ambities van Vitis Welzijn krachtig vanuit het communicatievak te ondersteunen. Dan zoeken we jou! 

Enthousiast? Dan horen we graag wat jou de ideale kandidaat maakt!

Meer informatie & solliciteren

 

Vrijwilligers gezocht!

Zoek je leuk vrijwilligerswerk? Momenteel werken er al meer dan 1.000 vrijwilligers voor een van de projecten van Vitis! Kijk dus snel: er zit altijd iets voor je bij! 

Vitis Vrijwilligers gezocht

 

Stagiair Vrijwillige Inzet!

Onze afdeling Vrijwillige Inzet heeft plaats voor een stagiair Communicatie en Marketing Westlandvoorelkaar. Lijkt het jou leuk om als stagiair aan de slag te gaan bij Vitis Welzijn? Reageer direct! 

Stagiair Vrijwillige Inzet