Zoek binnen Vitis Welzijn

Optimistisch en positief. Dat is Vitis! Vitis-collega's zijn uitermate betrokken bij de doelgroep, betrouwbaar, optimistisch en positief. Zij gaan uit van de kracht en de mogelijkheden van mensen en maatschappij. En ze durven te innoveren. Zodat Vitis Welzijn zich kan ontwikkelen tot een moderne welzijnsorganisatie met een groot draagvlak

 

Zoek je een uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief binnen een betrokken organisatie? 

 

 

Vacature Consulent Vrijwillige Inzet!

Vacature Consulent Vrijwillige Inzet

  

 

Vrijwilligers gezocht!

Zoek je leuk vrijwilligerswerk? Momenteel werken er al meer dan 1.000 vrijwilligers voor een van de projecten van Vitis! Kijk dus snel: er zit altijd iets voor je bij! 

Vitis Vrijwilligers gezocht

 

Stagiair Vrijwillige Inzet!

Onze afdeling Vrijwillige Inzet heeft plaats voor een stagiair Communicatie en Marketing Westlandvoorelkaar. Lijkt het jou leuk om als stagiair aan de slag te gaan bij Vitis Welzijn? Reageer direct! 

Stagiair Vrijwillige Inzet

 

STAGEPLAATS (4x)

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde student die op zoek is naar een stage in het derde studiejaar? En heb je in het tweede jaar al (met Vitis samen) gewerkt in een van bovengenoemde projecten? Zoek je een uitdagende stage waarin je jouw vaardigheden op het gebied van chatbot ontwikkeling kunt toepassen? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou!

Derde jaar stage: realisatie van onze chatbot