Zoek binnen Vitis Welzijn

Optimistisch en positief. Dat is Vitis! Vitis-collega's zijn uitermate betrokken bij de doelgroep, betrouwbaar, optimistisch en positief. Zij gaan uit van de kracht en de mogelijkheden van mensen en maatschappij. En ze durven te innoveren. Zodat Vitis Welzijn zich kan ontwikkelen tot een moderne welzijnsorganisatie met een groot draagvlak.

Vacature Coördinator (Financiële) Welzijnsdiensten

(24 uur, tijdelijke functie tot 1 april 2022)

Ben jij de gedreven Coördinator (Financiële) Welzijnsdiensten die energie krijgt van contact met mensen? Die in staat is de vraag achter de vraag te achterhalen? Denkt in oplossingen en mogelijkheden? Die zich binnen (financiële) welzijnsdiensten flexibel opstelt en inzet? En een bijdrage levert in het optimaliseren en professionaliseren van de (Financiële) Welzijnsdiensten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

bekijk de vacature 

Vacature medewerker secretariaat (30 uur)

Wil jij werken als secretariaatsmedewerker bij een organisatie die zich inzet voor een vitale samenleving in regio Westland? Als secretariaatsmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt. Je bent de oren en ogen van onze organisatie en natuurlijk een optimistische en een fijne collega.

bekijk de vacature 

Vacature sociaal makelaar 's-Gravenzande (30 - 36 uur)

Vitis Welzijn is op zoek naar een Sociaal Makelaar die hét vertrouwde gezicht is in 's-Gravenzande. Als Sociaal Makelaar werk je zelfstandig, in nauwe samenwerking met buurtbewoners, vrijwilligers, verenigingen, organisaties en professionals die betrokken zijn bij de buurt. Je bent als het ware de buurt-expert in de kern en weet wat er leeft en speelt. Je hebt een belangrijke rol in het versterken van de netwerken om de burger heen.

bekijk de vacature 

Vrijwilligers gezocht!

Zoek je leuk vrijwilligerswerk? Momenteel werken er al meer dan 1.300 vrijwilligers voor een van de projecten van Vitis! Kijk dus snel: er zit altijd iets voor je bij! 

Vitis Vrijwilligers gezocht