Wij passen onze dienstverlening in deze tijden continu aan! Hoe? Klik hier.
Zoek binnen Vitis Welzijn

Optimistisch en positief. Dat is Vitis! Vitis-collega's zijn uitermate betrokken bij de doelgroep, betrouwbaar, optimistisch en positief. Zij gaan uit van de kracht en de mogelijkheden van mensen en maatschappij. En ze durven te innoveren. Zodat Vitis Welzijn zich kan ontwikkelen tot een moderne welzijnsorganisatie met een groot draagvlak.

Vrijwilligers gezocht!

Zoek je leuk vrijwilligerswerk? Momenteel werken er al meer dan 1.300 vrijwilligers voor een van de projecten van Vitis! Kijk dus snel: er zit altijd iets voor je bij! 

Vitis Vrijwilligers gezocht

 

Consulent Vrijwillige Inzet / Projectleider Vrijwillig Traineeship (36 uur)

Het team Vrijwillige Inzet van Vitis Welzijn heeft versterking nodig! Wij zijn op zoek naar een Consulent Vrijwillige Inzet / Projectleider Vrijwillig Traineeship. Als Consulent Vrijwillige Inzet stimuleer je nieuwe vormen van vrijwillige inzet zodat er meer diversiteit in het aanbod ontstaat. Je promoot vrijwilligerswerk en bouwt een netwerk op en onderhoudt relaties. Je bevordert de deskundigheid van vrijwilligers en organisaties en geeft informatie en advies aan organisaties die betrekking hebben op het vrijwilligerswerk. Ook voer je projecten uit en ben je projectleider van het Vrijwillig Traineeship. In dit project krijgen jongeren de mogelijkheid om zich maatschappelijk te oriënteren bij verschillende organisaties in het Westland en op deze wijze bij te dragen aan een betrokken samenleving. Je bent verantwoordelijk voor de contacten met de jongeren, de planning, de voortgang en de evaluatie van het project.

Bekijk de vacature

 

Sociaal Makelaar (36 uur)

Vitis Welzijn is op zoek naar een Sociaal Makelaar die hét vertrouwde gezicht is in Wateringen. Als Sociaal Makelaar werk je zelfstandig, in nauwe samenwerking met buurtbewoners, vrijwilligers, verenigingen, organisaties en professionals die betrokken zijn bij de buurt. Je bent als het ware de buurt-expert in de kern en weet wat er leeft en speelt. Je hebt een belangrijke rol in het versterken van de netwerken om de burger heen. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de vrijwilligers en coördineer je de activiteiten die onder de vlag van Vitis Welzijn worden uitgevoerd in Wijkcentrum Terra Nova in Wateringen.

Bekijk de vacature

 

Lid van de Raad van Toezicht

Vitis Welzijn zoekt een bevlogen kandidaat voor deze functie, die affiniteit heeft met de doelstellingen en het werkgebied van Vitis. Een pré heeft de kandidaat met kennis van het sociaal domein en/of met een juridisch/procedureel/bestuurlijk profiel. De raad van toezicht bestaat momenteel uit vijf personen inclusief de voorzitter en vergadert vijf tot zes keer per jaar in de avonduren. Daarnaast zijn er jaarlijks enkele bijeenkomsten waarbij de leden van de raad van toezicht betrokken zijn.

UPDATE:
Gezien de maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het Coronavirus is de sollicitatieprocedure tot nader orde stil gelegd.

 

Jongerenwerker (16 – 32 uur)

Ben jij die jongerenwerker die contact legt met de jongeren op straat? Die een betekenisvolle relatie met hen opbouwt? Kan je zelfstandig outreachend werken en ben je een teamplayer? Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jongeren door hun eigen kracht te versterken en hen perspectief te bieden? En heb je kennis van de leefwereld van jongeren, jeugdproblematiek en groepsdynamische processen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

UPDATE:
Gezien de maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het Coronavirus is de sollicitatieprocedure tot nader orde stil gelegd.