Wij passen onze dienstverlening in deze tijden continu aan! Hoe? Klik hier.
Zoek binnen Vitis Welzijn

Optimistisch en positief. Dat is Vitis! Vitis-collega's zijn uitermate betrokken bij de doelgroep, betrouwbaar, optimistisch en positief. Zij gaan uit van de kracht en de mogelijkheden van mensen en maatschappij. En ze durven te innoveren. Zodat Vitis Welzijn zich kan ontwikkelen tot een moderne welzijnsorganisatie met een groot draagvlak.

Vrijwilligers gezocht!

Zoek je leuk vrijwilligerswerk? Momenteel werken er al meer dan 1.300 vrijwilligers voor een van de projecten van Vitis! Kijk dus snel: er zit altijd iets voor je bij! 

Vitis Vrijwilligers gezocht

Lid van de Raad van Toezicht

Vitis Welzijn zoekt een bevlogen kandidaat voor deze functie, die affiniteit heeft met de doelstellingen en het werkgebied van Vitis. Een pré heeft de kandidaat met kennis van het sociaal domein en/of met een juridisch/procedureel/bestuurlijk profiel. De raad van toezicht bestaat momenteel uit vijf personen inclusief de voorzitter en vergadert vijf tot zes keer per jaar in de avonduren. Daarnaast zijn er jaarlijks enkele bijeenkomsten waarbij de leden van de raad van toezicht betrokken zijn.