Zoek binnen Vitis Welzijn

Optimistisch en positief. Dat is Vitis! Vitis-collega's zijn uitermate betrokken bij de doelgroep, betrouwbaar, optimistisch en positief. Zij gaan uit van de kracht en de mogelijkheden van mensen en maatschappij. En ze durven te innoveren. Zodat Vitis Welzijn zich kan ontwikkelen tot een moderne welzijnsorganisatie met een groot draagvlak

Vacature ICT-Support medewerker

Ben jij op zoek naar een zelfstandige en dynamische functie? Dan hebben wij een mooie vacature voor jou! Als ICT-Support medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de dagelijkse vragen over telefonie, computers en applicaties die door Vitis Welzijn worden gebruikt. Je ondersteunt de collega’s bij het gebruik van hardware en software én biedt eerste hulp bij computerproblemen. 
 

 

Vacature Teamcoördinator Stafdiensten / HRM-adviseur 

Als Teamcoördinator Stafdiensten ben je leidinggevende aan en verantwoordelijk voor het team Staf, waar onder alle interne afdelingen vallen: financiële administratie, secretariaat, huisvesting, personeelszaken, communicatie en ICT.

Bekijk het functieprofiel 

 

Vacature Stagiair Online Marketing en Communicatie (meewerkstage)

Lijkt het jou leuk om als stagiaire aan de slag te gaan bij Vitis Welzijn? Reageer direct!

Bekijk de vacature voor stagiair communicatie 

 

Vrijwilligers gezocht!

Zoek je leuk vrijwilligerswerk? Momenteel werken er al meer dan 1.100 vrijwilligers voor een van de projecten van Vitis! Kijk dus snel: er zit altijd iets voor je bij! 

Vitis Vrijwilligers gezocht