Zoek binnen Vitis Welzijn

Een overzicht van artikelen die onlangs verschenen in pers en media.

 

Vitis Welzijn, wekelijks op de radio bij WOS. 

Iedere donderdag om 07.45 uur belt Linda van de WOS Ochtendshow een paar minuten met George van Vitis Welzijn. Inmiddels levert dat een handig overzicht van onze activiteiten op. Boordevol Vitis!

 

Linda GroenewegenDonderdag 16 juni;

Vitis geeft veel cursussen om mensen te helpen. Durf jij geen NEE te zeggen? Dan is de cursus Assertiviteit iets voor jou! Voel je je weleens eenzaam? Of zou je meer contacten willen hebben? In de cursus Doe je mee bespreek je dit in een klein groepje.

 

  

 Linda Groenewegen

Donderdag 9 juni;

In het kader van WIE Westland was begin van deze maand was de aftrap van WestlandOntmoet. Op de website WestlandOntmoet.nl staan allerlei leuke activiteiten om andere mensen te ontmoeten. Een andere initiatief is het Zomer- en zondagbudget Westland. Als particulier of organisatie kan je voor een activiteit voor senioren een bijdrage aanvragen.

 

 Linda Groenewegen

Donderdag 2 juni;

De campagne ‘WIE doet iets tegen eenzaamheid’ is van start gegaan! In de komende weken kom je WIE overal tegen. In Wateringen vindt op vrijdag 24 juni in wijkcentrum Terra Nova een benefietsconcert plaats voor Oekraïne om geld op te halen voor giro 555.

 

  

Linda Groenewegen

Donderdag 19 mei;

Expeditie Westland, een heel nuttig programma van een week waarin jongeren allerlei mooie workshops, excursies en uitjes krijgen. Sommige kinderen hebben achterstanden opgelopen door de corona-lockdowns. Linda is lekker met vakantie: George praat deze week met Dennis van Schie. 

 

 Donderdag 12 mei;

Linda Groenewegen

Vitis helpt mensen in Westland die last hebben van de hoge energieprijzen. En de genomineerden van WestlandHart zijn bekend! 
Linda is lekker met vakantie: George praat deze week met Dennis van Schie. 

 

Donderdag 28 april;

Linda GroenewegenJongeren kunnen in de meivakantie sporten bij de Sping Games. En de wat ouderen maken mooie wandelingen, elke maandag in s Gravenzande! 

 

Donderdag 14 april;

Linda GroenewegenTwee mooie bericht voor jongeren: bij Westland on stage maak je kennis met bedrijven voor jou stage of baan. En een onvervalst jongerenfeestje, alcoholvrij maar superleuk! 

 

Donderdag 7 april;

Linda GroenewegenDe wijkcentra zijn weer open, dus kom gezellig langs! Linda en George nemen samen wat leuke activiteiten door. 

 

 

Donderdag 31 maart;

Linda GroenewegenDe opening van 'Jong bij Mekaar', een buurtrestaurant speciaal voor jongeren die behoefte hebben aan meer contact. En meer voor jongeren: de Bijbaan-Battle!

 

Donderdag 10 maart;

Linda GroenewegenVitis helpt senioren met hun belastingaangifte. En: Westland helpt vluchtelingen uit Oekraine, help jij ook mee?

 

 

Donderdag 24 februari;

Linda GroenewegenJongeren leggen politici het vuur aan de schenen in "de Stembus" en maak het verschil tijdens NL Doet!

 

 

Donderdag 17 februari;

Linda GroenewegenPakketbezorgers van PostNL werken samen met Vitis tegen eenzaamheid! En een mooi project: Thee, Taart en Tablets! 

 

 
Donderdag 10 februari;

Linda GroenewegenEen bijzondere vacature bij de KNRM, de redders van vele levens! En aandacht voor de verkiezingen door Jongerenwerk. 

 

 

Donderdag 27 januari;

Linda GroenewegenWestland zet zich in tegen Eenzaamheid. Met een nieuwe campagne: WIE. Linda vraagt er vandaag naar! 

 

 

 

===

Donderdag 9 december;

Linda GroenewegenGoed nieuws voor Linda! Want we presenteren extra budget voor sportverenigingen, en een cadeautje voor de mantelzorger

 

 

Donderdag 2 december;

Linda GroenewegenGoed nieuws voor Linda! Want we presenteren extra budget voor sportverenigingen, en een cadeautje voor de mantelzorger

 

 

Donderdag 11 november;

Linda GroenewegenGoed nieuws voor Linda! Want we presenteren extra budget voor sportverenigingen, en een cadeautje voor de mantelzorger

 


Donderdag 4 november;

In gesprek met Linda, over de #FFSerieus! escaperoom over alcohol en jongeren. En het nieuwe Buurt Informatiepunt in Wateringen. 

 

Zaterdag 16 oktober 2021;

Len DoensVandaag spreken we Len Doens over Kids en Koffie; en De Vereeniging, die ook een leuke vacature heeft!

 

 

Zaterdag 16 oktober 2021;

Vandaag spreken we Linda over 'de week van de Eenzaamheid', maar ook over ons nieuwe Signaalpunt Eenzaamheid Westland.