Wij passen onze dienstverlening in deze tijden continu aan! Hoe? Klik hier.
Zoek binnen Vitis Welzijn

Vitis Welzijn heeft ruim 1.200 vrijwilligers. Deze vrijwilligers willen wij graag mee laten praten over een aantal zaken die spelen bij Vitis Welzijn. Daarom is er een vrijwilligersraad.

Daarom is er een vrijwilligersraad!

Iedereen die een vrijwilligerscontract heeft met Vitis Welzijn kan lid worden van de vrijwilligersraad. Vitis Welzijn wil wel trachten een zo gemêleerd mogelijk beeld te krijgen, dus proberen we uit een aantal gelederen één vrijwilliger te vinden. 

Wat doet de vrijwilligersraad

De vrijwilligersraad heeft het recht - gevraagd en ongevraagd - directie en bestuur van Vitis Welzijn te adviseren in aangelegenheden die de vrijwilligers binnen Vitis Welzijn betreft.

De vrijwilligersraad draagt zorg voor de informatie aan de vrijwilligers binnen Vitis Welzijn. Het vervult een klankbord- en signaalfunctie ten behoeve van de vrijwilligers binnen Vitis Welzijn;

Het levert een bijdrage aan de handhaving dan wel verbetering van de positie èn de erkenning van de plaats van vrijwilligers binnen Vitis Welzijn.

Vrijwilligersraad Vitis Welzijn

- De heer Hans van der Hoeven (voorzitter)
- De heer Ton Hendrix (secretaris)
- De heer Paul Oosterwijk
- Mevrouw Corrie Leerentveld
- De heer Arjan Verduijn
- Mevrouw Francisca van der Leur
- Mevrouw Nelleke van Seters

De Vrijwilligersraad bestaat uit minimaal vijf en maximaal zeven leden. De leden van de Vrij­willigersraad worden benoemd door de directeur van Vitis Welzijn. Leden van de Vrijwilligersraad worden benoemd voor een zit­tingsperiode van vier jaren, met een maximum van twee zittingstermijnen.

Liesbeth Koornneef

Liesbeth Koornneef

Directeur / bestuurder Stel hier uw vraag