Zoek binnen Vitis Welzijn

 Samen in beweging

De eerste warme dagen hebben zich aangediend en dus krijgen we allemaal weer de kriebels om eropuit te trekken. Dagjes weg, vakanties, wandelen, fietstochten maken, genieten van de natuur en van elkaars gezelschap. Helaas is dit niet voor iedereen mogelijk, daarom hebben wij een leuk aanbod met cursussen en bijeenkomsten, juist voor degenen die thuis zijn deze zomer.
 
Zomerbakkie en een goed gesprek. Een gezellige sfeer, bakkie en gesprekken over onderwerpen die er echt toe doen. Vijf dinsdagmiddagen in juli en augustus, locatie De Noviteit in Monster. Kijk hier voor meer informatie en/of aanmelden. 
 
Workshop Zon, zomer, zee, doe je mee? Ziet u op tegen de zomer en weet u niet goed hoe uw tijd in te vullen? Op donderdagmiddag 20 juni is er een leuke workshop in Wijkcentrum Hooge Hasta. Kijk hier voor meer informatie en/of aanmelden.
 
Cursus Zon, zomer, zee, doe je mee? Activiteiten komen stil te liggen in de zomer, iedereen is op vakantie, wat kan het dan lastig zijn om die zomerdagen in te vullen! Kom in beweging en komen in contact met anderen tijdens deze  zesweekse cursus op maandagochtend van 15 juli tot en met 19 augustus van 9.30 tot 11.30 uur in De Hunselaer in Honselersdijk. Kijk hier voor meer informatie en/of aanmelden.