Wij passen onze dienstverlening in deze tijden continu aan! Hoe? Klik hier.
Zoek binnen Vitis Welzijn

Westlandvoorelkaar, het online platform voor vrijwilligerswerk van Vitis Vrijwillige Inzet, speelt in op de behoefte van maatschappelijke organisaties in Westland door het organiseren van webinars tijdens Doing Good Donderdag.

Webinar coronaproof vrijwilligerswerk

De eerste webinar staat gepland op donderdag 18 juni en staat in het teken van coronaproof vrijwilligerswerk. Maatschappelijke organisaties die langzaamaan hun activiteiten weer willen opstarten vragen zich af hoe zij dit kunnen doen? Waar lopen ze tegenaan? Waar moeten ze rekening mee houden? Tijdens de webinar op 18 juni neemt Wouter van Alphen, teamcoördinator Vitis Vrijwillige Inzet, de organisaties mee in de mogelijkheden.

Webinars online bijeenkomsten organiseren en financiën organisatie
De tweede webinar wordt donderdag 25 juni georganiseerd en staat in teken van het online organiseren van bijeenkomsten met vrijwilligers en donderdag 9 juli wordt het onderwerp financiën besproken. Voor welke uitdaging staat mijn organisatie financieel? Na de zomer wordt invulling gegeven aan een vierde webinar, het onderwerp is afhankelijk van de richtlijnen van het RIVM.

Aanmelden


Aanmelden voor de Webinars kan via www.westlandvoorelkaar.nl/webinar. De Webinars worden gegeven via Zoom welke u gemakkelijk vanuit huis kunt volgen. webinar gemist? De webinars worden opgenomen zodat u deze op een later moment kunt kijken.
Wilt u een bijdrage leveren aan een van deze webinars? Neem dan contact op met Vitis Vrijwillige Inzet via 0174 – 630358.

Expertisecentrum op het gebied van vrijwilligerswerk


Vitis Vrijwillige Inzet is het expertisecentrum op het gebied van vrijwilligerswerk in Westland. Jaarlijks organiseren zij meerdere evenementen voor vrijwilligers, organisaties en besturen. Door de maatregelen rondom corona heeft Vrijwillige Inzet een nieuwe weg in geslagen met het organiseren van webinars. Daarmee spelen zij in op de resultaten van een behoeftepeiling die is ingevuld door 75 Westlandse maatschappelijke organisaties.

Aanmelden Doing Good Donderdag
Wouter van Alphen

Wouter van Alphen

Teamcoördinator Vrijwillige Inzet Stel hier uw vraag