Wij passen onze dienstverlening in deze tijden continu aan! Hoe? Klik hier.
Zoek binnen Vitis Welzijn

De boodschap is hard maar duidelijk, het coronavirus heeft te veel ruimte gekregen om zich opnieuw te verspreiden. Het kabinet heeft gisteren besloten dat er strengere maatregelen nodig zijn en Vitis Welzijn vindt het belangrijk aan deze dringende oproep gehoor te geven, want gezondheid gaat boven alles.

Wijkcentra gaan tijdelijk dicht

“De komende maand, tot 15 november, gaan wij de fysieke ontmoetingen zo veel mogelijk beperken. Dat houdt in dat de deuren van onze wijkcentra in Westland dichtgaan en dat bijeenkomsten niet fysiek plaatsvinden, met uitzondering van bijeenkomsten voor kinderen tot en met 12 jaar,” vertelt Liesbeth Koornneef, directeur Vitis Welzijn. “We hebben dit jaar veel geleerd over andere manieren van contact en die gaan we ook nu weer volop inzetten. Daar kan de Westlander op rekenen,” aldus Liesbeth.

Buurt Informatiepunten blijven open

“De Buurt Informatiepunten blijven allemaal open, op afspraak of via inloop. Hier vindt u alle informatie over de locaties en openingstijden van de Buurt Informatiepunten maar mensen mogen ook altijd bellen naar Vitis via 0174 - 630358. Natuurlijk ook gewoon voor een andere vraag, een praatje of een luisterend oor. De Plusbus blijft rijden voor de zestigplusser in Westland en Hoek van Holland. Daarnaast zijn we mooie initiatieven aan het ontwikkelen om verbonden te blijven met inwoners van Westland en Hoek van Holland,” sluit Koornneef af.

 

Liesbeth Koornneef

Liesbeth Koornneef

Directeur / bestuurder Stel hier uw vraag