Zoek binnen Vitis Welzijn

Gezien de recente ontwikkelingen naar aanleiding van de coronabesmettingen en de persconferentie van afgelopen vrijdagavond, is het beleid binnen Vitis voor de komende drie weken als volgt (met als doel gehoor te geven aan de dringende oproep van het kabinet aan iedereen om bij te dragen aan het verlagen van de besmettingen).

Wijkcentra

  • De algemene regel in de wijkcentra is: 1,5 meter afstand houden én de mondkapjesplicht.
  • Conform het dringende advies van de Nederlandse Bridge Bond, kan in de wijkcentra niet worden gebridged (en dit beleid volgen we ook voor andere spellen, zoals klaverjassen, jokeren, mahjong, etc. waarbij de 1,5 meter niet aan te houden is);
  • Bij bewegingsactiviteiten, waaronder ook biljarten, in de wijkcentra wordt het coronatoegangsbewijs gevraagd (de docent of activiteitenbegeleider voert de coronacheck uit);
  • Alle andere activiteiten kunnen doorgang vinden met inachtneming van de 1,5 meter afstand, vaste zitplaatsen én het mondkapje (de wettelijk toegestane mondkapjes, geen gezichtschermen). Voor evenement-achtige activiteiten geldt nog steeds het coronatoegangsbewijs.
  • Voor avondactiviteiten wordt tot 20.00 uur koffie/thee geschonken.

Buurt Informatiepunten 

Vanaf woensdag 17 november, is het Buurt Informatiepunt in Naaldwijk open op afspraak. Inwoners kunnen een afspraak maken door te bellen naar Vitis via 0174 - 630358 of een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De andere Buurt Informatiepunten in De Lier, Wateringen, ’s-Gravenzande, Honselersdijk, Kwintsheul, Monster, Poeldijk en Naaldwijk blijven open op inloop. Lees verder voor de actuele openingstijden en adressen.

Liesbeth Koornneef

Liesbeth Koornneef

Directeur / bestuurder Stel hier uw vraag