Wij passen onze dienstverlening in deze tijden continu aan! Hoe? Klik hier.
Zoek binnen Vitis Welzijn

De Plusbus, de vervoersdienst voor 60-plussers in Westland en Hoek van Holland, gaat de weg weer op. Er rijden drie bussen waarbij maximaal twee reizigers weer van A naar B worden gebracht.

Bussen aangepast volgens maatregelen

De bussen zijn aangepast volgens de huidig geldende hygiënische maatregelen opgesteld door het RIVM. Zo wordt op meerdere momenten, zowel door de planner telefonisch als door de chauffeur van de Plusbus bij het ophalen, gevraagd of er gezondheidsklachten zijn bij de deelnemer. Daarnaast is het van belang dat klanten zelfstandig kunnen in - en uitstappen en eveneens zelf hun veiligheidsgordel kunnen bevestigen, bovendien is er een dringend advies een niet-medisch mondkapje te dragen. Voor het aanvragen van een rit kunnen klanten telefonisch contact opnemen via 0174 – 444221.

Gezondheid en veiligheid staan voorop

“De gezondheid en veiligheid van de deelnemers en vrijwilligers van de Plusbus staat altijd voorop”, vertelt John van der Knaap, voorzitter van het bestuur van de Plusbus. “Wij hebben daarom samen met Vitis Welzijn duidelijke protocollen opgesteld en informatie ingewonnen bij verschillende instanties om de Plusbus volgens de richtlijnen te laten rijden. Starten met twee bussen is een voorzichtige opstart en we monitoren onze ervaringen nauwkeurig en op basis daarvan bepalen we wat mogelijke vervolgstappen zijn”, sluit van der Knaap af.

Meer algemene informatie over de Plusbus leest u hier.

 

Word nu lid en reis naar een bestemming naar keuze!