Zoek binnen Vitis Welzijn

Een nieuwe groep vrijwillige coaches heeft de training afgerond en een certificaat ontvangen om aan de slag de gaan! Vitis Welzijn werkt al bijna zes jaar met vrijwillige coaches. Onze 25 coaches hebben in 2019 meer dan 150 mensen mogen helpen richting passend vrijwilligerswerk, een fantastisch resultaat waar we trots op zijn!

Steun in de rug voor vrijwilligers

De vrijwillige coaches begeleiden mensen die graag vrijwilligerswerk willen doen, maar de stap nog erg groot vinden. Ze kijken samen naar passend vrijwilligerswerk, gaan met z’n tweeën naar de organisatie en begeleiden de vrijwilliger zolang dit nodig is. Deze bijzondere vrijwilligers hebben een steuntje in de rug nodig en krijgen deze steun van een vrijwillige coach.

Gemotiveerde nieuwe groep

Woensdag 8 januari ontvingen de nieuwe vrijwillige coaches hun certificaat na vier trainingsochtenden. Zij hebben geleerd hoe ze om kunnen gaan met wat meer kwetsbare mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk, hoe ze goed contact kunnen maken, welke vragen ze kunnen stellen, hoe je samen een doel stelt en hoe je op de juiste manier feedback geeft. Ze gaan nu aan de slag met de bijzondere vrijwilligers.

Ook vrijwilligerswerk doen? Kijk eens op www.westlandvoorelkaar.nl