In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus, zijn er wijzigingen in onze beschikbaarheid en dienstverlening. Lees het hier
Zoek binnen Vitis Welzijn

In heel Nederland zijn extra maatregelen nodig om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Ook Vitis Welzijn neemt hierdoor besluiten die voor de inwoners van Westland en Hoek van Holland zeer merkbaar zullen zijn. Bel ons, we staan voor u klaar; 0174 - 630358.

Vitis Belteam: 0174 - 630358

Wij staan telefonisch voor u klaar!

Door alle maatregelen rondom het coronavirus zijn alle diensten en activiteiten waarbij persoonlijke contact plaatsvindt, gestopt. Telefonisch zijn we echter op volle sterkte aanwezig en bereikbaar. Heeft u een hulpvraag, behoefte aan een praatje of een luisterend oor of wilt u iets voor een ander betekenen? Bel ons Vitis team, van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur, via 0174 – 630358. Daarnaast nemen we zelf actief telefonisch contact op met Westlanders in kwetsbare posities, o.a. via onze nieuwe dienst Belmaatjes. Ook in Hoek van Holland staan we voor de mensen klaar, lees hier op welke manier

Westlanders helpen elkaar. En wij helpen hen!

  • Ons platform Westlandvoorelkaar.nl is gespecialiseerd in het direct verbinden van hulpvragen aan aanbod. Nieuw is de categorie 'coronahulp'. Kunt u hulp gebruiken? Ga naar de site of bel ons en we helpen u direct verder.
    Naast dat er een hele mooie beweging ontstaat van vrijwilligers die hulp aan willen bieden komt er steeds meer vraag op gang. Er staan meerdere hulpvragen op. Zo kunnen we mensen ideeën geven over wat voor coronahulp zij kunnen bieden.
  • Wij zien de initiatieven in de samenleving en vinden het hartverwarmend. Mensen laten zich zien, zoals bijvoorbeeld de site Coronahulpwestland.nl. Wij ondersteunen deze initiatieven van harte en delen onze kennis en ervaring op het gebied van vrijwilligerswerk, steun, maar óók veiligheid!
  • Wil jij ook steun bij jouw initiatief in de buurt? Onze sociaal makelaars staan voor je klaar!
Liesbeth Koornneef

Liesbeth Koornneef

Directeur / bestuurder Stel hier uw vraag