Wij passen onze dienstverlening in deze tijden continu aan! Hoe? Klik hier.
Zoek binnen Vitis Welzijn

Vitis staat voor u klaar in deze bijzondere tijd. Wij passen continue onze dienstverlening aan waarbij uw gezondheid en die van onze vrijwilligers en collega's altijd voorop staat! Blijf op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen en maatregelen. 

Aangepaste maatregelen activiteiten en diensten vanaf 18 november

Naar aanleiding van de persconferentie van 17 november, is een aantal maatregelen weer wat versoepeld. Openbare ruimten, zoals bibliotheken, musea, dierentuinen, en ook buurtcentra werden expliciet genoemd, mogen de deuren weer beperkt openen. Deze nieuwe situatie is vergelijkbaar met de situatie van twee weken geleden. De versoepeling vanuit Vitis is vooralsnog dat wij alleen voor de zeer kwetsbare groepen – die niet gekenmerkt worden door een hoge leeftijd – onze wijkcentra beperkt beschikbaar stellen.

Dat betekent dat de wijkcentra van Vitis Welzijn in Westland voor alle andere reguliere activiteiten nog gesloten* blijven (met uitzondering van bijeenkomsten voor kinderen tot en met 12 jaar). De reden voor dit besluit is dat het aantal besmettingen in Westland nog steeds hoog is. En rekening houdend met dit hoge aantal besmettingen in combinatie met de relatief hoge leeftijd van de bezoekers/deelnemers van onze wijkcentra, vinden wij het op dit moment niet verantwoord om de wijkcentra weer open te stellen.

De Buurt Informatiepunten blijven open. Bekijk hier de locaties en openingstijden. De Plusbus blijft rijden voor de zestigplusser in Westland en Hoek van Holland. Daarnaast zijn we mooie initiatieven aan het ontwikkelen om verbonden te blijven met u. Op onze website www.vitiswelzijn.nl en via sociale media vindt u altijd precies wat wel mogelijk is.

Ook in de komende maanden zijn wij er voor u! Want wat er ook dicht gaat, ons hart blijft open.

* Een aantal wijkcentra van Vitis Welzijn zijn ook locaties om bloed te laten prikken. Voor het wel of niet doorgaan van het bloedprikken, kunt u terecht bij de organisaties achter het bloedprikken. 

Westlanders helpen elkaar. En wij helpen hen!

Hulp vragen, natuurlijk via Westlandvoorelkaar.nl. We waren al gespecialiseerd in het direct verbinden van hulpvragen aan aanbod. Nieuw is de categorie 'coronahulp'. Kunt u hulp gebruiken? Ga naar de site of bel ons en we helpen u direct verder. Naast dat er een hele mooie beweging ontstaat van vrijwilligers die hulp aan willen bieden komt er steeds meer vraag op gang. Er staan meerdere hulpvragen op. Zo kunnen we mensen ideeën geven over wat voor coronahulp zij kunnen bieden.

Liesbeth Koornneef

Liesbeth Koornneef

Directeur / bestuurder Stel hier uw vraag