Zoek binnen Vitis Welzijn

Ze zit tegenover mij; een krachtige dame. Ze vertelt dat ze zorgt voor haar man met geheugenproblemen. Ze weet nog goed hoe het ging: “nadat hij de diagnose Alzheimer kreeg, richtte de arts zich tot mij. ‘Ook op uw leven kan het veel invloed hebben,’ zei hij. Na de diagnose wist ik eigenlijk niet goed wat voor ondersteuning er allemaal is.’ Dementie treft ook veel inwoners van Westland en dan is het goed om te weten welke organisaties er zijn om u bij te staan.

Kom daarom naar de informatiebijeenkomst ‘gezichten van dementieondersteuners’ op donderdag 23 september.

De vele vormen van dementie

In september is weer de jaarlijks terugkerend Wereld Alzheimer Dag. Dit jaar met als thema ‘de vele gezichten van dementie’. Want dementie is er in vele vormen, zoals Alzheimer, en treft ook mensen vanaf 40 jaar. Ook zijn er diverse vormen van ondersteuning bij dementie, zowel voor degene met dementie als voor naasten. Tijdens de informatiebijeenkomst ‘gezichten van dementieondersteuners’ vertellen Vitis Welzijn, Pieter van Foreest, Careyn en bibliotheek Westland daar graag meer over. Een mooi moment om te ontmoeten en informatie te krijgen over de verschillende vormen van ondersteuning.

Informatie en aanmelden

U bent donderdag 23 september tussen 10.00 en 11.30 uur van harte welkom in de bibliotheek in Naaldwijk, Sint Martinusstraat 67. U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Krista van der Berg van Vitis Welzijn via 06 – 28970916.

Krista van den Berg

Krista van den Berg

Coördinator dementie & maatjes Stel hier uw vraag