Zoek binnen Vitis Welzijn

Krijgt u al stress bij het zien van de blauwe envelop? Komt u er zelf niet uit en kunt u geen hulp van familie of kennissen regelen? Ieder voorjaar staat een groep vrijwilligers van Vitis Welzijn klaar om u te helpen bij het invullen van uw belastingaangifte. Samen met de vrijwilliger gaat u aan de slag met als resultaat een zorgvuldig ingevulde belastingaangifte.

Voor wie?

U kunt van deze dienst gebruik maken wanneer u alleen een AOW-uitkering heeft met eventueel een pensioen van maximaal € 1.000,- bruto per maand. Of u chronisch ziek bent en jonger dan de pensioengerechtigde leeftijd en een maximaal netto inkomen per maand heeft voor een alleenstaande € 1.052,- of gehuwden beiden € 1.503,- en niet kan reizen naar de Belastingdienst in Den Haag. Voor beiden doelgroepen geldt dat u woonachtig bent in Westland en u een maximaal spaartegoed heeft van € 15.000,- (alleenstaanden) of € 25.000,- (gehuwden). U kunt geen gebruik maken van deze dienst als u in een instelling woont, u in het bezit bent van een koopwoning of u een eigen onderneming heeft.

Wanneer u niet tot de groep mensen behoort die in aanmerking komt voor deze dienst dan verwijzen wij u door naar de Haagse Hogeschool (een afspraak maakt u via de Belastingtelefoon, 0800 - 0543), particulieren en/of administratiekantoren. Bent u lid van een ouderenbond, dan kunt u zich bij uw bond aanmelden.

Zelf contact opnemen voor een afspraak

Behoort u tot de groep mensen die hulp nodig heeft? Vanaf 24 februari tot en met 5 maart (ma t/m do) kunt u tussen 09.00 en 11.00 uur bellen met 0174 - 315049 voor een afspraak. Of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw naam, woonplaats en telefoonnummer, dan nemen wij contact met u op. 

Lai Kwan Lam

Lai Kwan Lam

Coördinator (Financiële) Welzijnsdiensten Stel hier uw vraag