Wij passen onze dienstverlening in deze tijden continu aan! Hoe? Klik hier.
Zoek binnen Vitis Welzijn

‘You’ll never walk alone’ zong Mick Willemsen van W2 speciaal voor mevrouw Halve-van der Steen uit Wateringen, deelnemer van De Vereeniging. Zij is één van de 15 gelukkigen in Nederland. Stichting Vier het Leven bestaat 15 jaar en in samenwerking met de Vriendenloterij werden 15 Hartenwensen uitgedeeld: een intiem optreden in de vorm van een muzikale verrassing bij iemand aan huis.

De artiesten waren een schot in de roos: Mick werd fantastisch begeleid door Alex Wijnhorst op gitaar. Dit muzikale duo heeft niet alleen een legendarisch concert gegeven, maar veroverden tegelijkertijd een plekje in het hart van mevrouw Halve. Ook het publiek dat aanwezig was genoot volop van alle prachtige nummers!

Verrassing

De coördinator en vrijwilliger van De Vereeniging waren zichtbaar blij dat de verrassing zo geslaagd was: “Mevrouw Halve is een hele lieve, vrolijke en sociaal betrokken dame, die zich richt zij op haar naasten en altijd klaar staat voor haar medemens. Mevrouw heeft nadat ze in deze buurt is komen wonen, alles in het werk gesteld om een goed sociaal netwerk op te zetten en te onderhouden. Dit is haar uitstekend gelukt. Mevrouw Halve heeft zelfs een aantal maanden een vrijwilliger vervangen van De Vereeniging. Dit is van hele grote waarde voor ons en de andere deelnemers van de groep geweest, hierdoor was het mogelijk dat de groep bijeen kon komen gedurende deze maanden. Door de corona maatregelen is het hele sociale netwerk van mevrouw Halve weggevallen en daarom wilden wij haar graag in het zonnetje zetten.”

Mick en Alex voelden de muzieksmaak van mevrouw Halve feilloos aan en dus waanden de aanwezigen zich weer even in de jaren ’60 en ‘70. De zus van mevrouw en haar vriendinnen hebben samen met haar genoten van dit bijzondere optreden.

hartenwens4

Ali B Vrienden Tour en Vier het Leven

Het optreden van W2 was een vervolg op de Ali B Vrienden Tour. Op Koningsdag 2020 organiseerden Ali B en zijn vrienden, zoals Karin Bloemen, Wolter Kroes, Gerard Joling samen met Vier het Leven, optredens voor bewoners van negen woonzorgcentra door heel Nederland.

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen

Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten via vriendenloterij.nl/vriendenfonds.  

Informatie over Vier het Leven vindt u op www.4hetleven.nl of het landelijk telefoonnummer van Vier het Leven 035–5245156 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kom een keer langs bij De Vereeniging! Wij ontmoeten u graag
Nancy Daniëls

Nancy Daniëls

Coördinator De Vereeniging Stel hier uw vraag