Zoek binnen Vitis Welzijn

Woensdag 12 februari is winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk het decor voor de 11e editie van de vrijwilligersmarkt. Tijdens de vrijwilligersmarkt kun je in gesprek gaan met 20 maatschappelijke organisaties waar je vrijwilligerswerk kunt uitvoeren.

Inspelen op goede voornemens

“De vrijwilligersmarkt is de ideale locatie om in gesprek te gaan met organisaties over vrijwilligerswerk”, vertelt Sofie de Backer, projectleider bij Vitis Welzijn. “De afgelopen edities hebben vele bezoekers zich kunnen oriënteren op het vrijwilligerswerk in Westland. Tijdens deze editie spelen we in op de goede voornemens van mensen, want helpen maakt je happy!

Een passende vacature voor iedereen

Ben jij geïnteresseerd in een leuke, uitdagende vrijwilligersfunctie die in jouw leven past? Dan ben je woensdag 12 februari, tussen 10.00 en 12.30 uur, van harte welkom in winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk.

Organisaties

Ben jij als organisatie op zoek naar nieuwe vrijwilligers en heb jij een verhaal te vertellen? Wil jij door middel van de vrijwilligersmarkt aandacht vragen voor jouw organisatie en het vrijwilligerswerk dat bij jullie gedaan kan worden? Meld je dan aan via www.westlandvoorelkaar.nl/vrijwilligersmarkt. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Sofie de Backer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0174 – 630358.