Wij passen onze dienstverlening in deze tijden continu aan! Hoe? Klik hier.
Zoek binnen Vitis Welzijn

Woensdag 14 oktober vindt de 12e editie van de vrijwilligersmarkt via Zoom plaats. Tijdens deze bijzondere editie van de vrijwilligersmarkt kun je in gesprek gaan met maatschappelijke organisaties waar je vrijwilligerswerk kunt uitvoeren.

Vrijwilligersmarkt 2.0

“De vrijwilligersmarkt is de ideale plek om in gesprek te gaan met organisaties over vrijwilligerswerk”, vertelt Sofie de Backer, projectleider bij Vitis Welzijn. “Echter door de komst van corona is een fysieke markt een uitdaging om te organiseren. Daarom hebben wij een online markt bedacht waarbij gebruik gemaakt gaat worden van break-out rooms om met een organisatie in gesprek te kunnen gaan”. De afgelopen edities hebben vele bezoekers zich kunnen oriënteren op het vrijwilligerswerk in Westland. Tijdens deze editie spelen we in op de diverse mogelijkheden van vrijwilligerswerk, want helpen maakt je happy!

Een passende vacature voor iedereen

Ben jij geïnteresseerd in een leuke, uitdagende vrijwilligersfunctie die in jouw leven past? Dan ben je woensdag 14 oktober tussen 19.00 en 21.00 uur van harte welkom via Zoom. Vooraf aanmelden is gewenst via www.westlandvoorelkaar.nl/vrijwilligersmarkt. Inloggegevens en een handleiding ontvang je per email.

Organisaties

Ben jij als organisatie op zoek naar nieuwe vrijwilligers en heb jij een verhaal te vertellen? Wil jij door middel van de vrijwilligersmarkt aandacht vragen voor jouw organisatie en het vrijwilligerswerk dat bij jullie gedaan kan worden? Meld je dan aan via www.westlandvoorelkaar.nl/vrijwilligersmarkt. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0174 – 630358.

Sofie de Backer

Sofie de Backer

Consulent vrijwillige inzet Stel hier uw vraag