Wij passen onze dienstverlening in deze tijden continu aan! Hoe? Klik hier.
Zoek binnen Vitis Welzijn

Dinsdag 10 november is het Dag van de Mantelzorg. Op deze dag laten we zien dat heel Nederland mantelzorgers waardeert.

In Westland organiseert Vitis Welzijn normaal gesproken een Week van de Mantelzorg, vol met leuke activiteiten. Door de coronamaatregelen kan dat helaas dit jaar niet doorgaan.
Uiteraard vinden zowel gemeente Westland als Vitis Welzijn het heel belangrijk dat mantelzorgers zich gewaardeerd voelen, ondanks dat ontmoeting nu niet centraal kan staan.
Daarom is besloten er een andere invulling aan te geven. Geregistreerde mantelzorgers ontvangen vanaf dit jaar, een Westlandpas. Daarop staat een tegoed voor een attentie waarmee ze bij Westlandse ondernemers iets leuks af kunnen nemen (zoals bijvoorbeeld een bloemetje, een gebakje). Geregistreerde mantelzorgers zijn daarover geïnformeerd met een brief.

Op woensdag 4 november heeft WOS TV een WestlandReport uitgezonden over de Dag van de Mantelzorg. Bekijk hier de uitzending terug.

Bent u of kent u een mantelzorger en wilt u persoonlijk contact? Neem dan contact op met onze mantelzorg consulenten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0174 - 630358.

alles over mantelzorg wij staan voor u klaar
José Ruijs - Bergenhenegouwen

José Ruijs - Bergenhenegouwen

Consulent Mantelzorg Stel hier uw vraag