Zoek binnen Vitis Welzijn

Heeft u moeite met het downloaden van de Coronacheck-app? Of het uitdraaien van een QR code? Of het inplannen van een test? U bent welkom op één van onze Buurt Informatiepunten in verschillende kernen van Westland zodat u hierbij ondersteuning krijgt.

Vanaf 25 september wordt een coronatoegangsbewijs verplicht voor meerdere locaties, voorbeelden zijn de horeca, evenementen, bioscopen en theaters. U krijgt een coronatoegangsbewijs als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Met de Coronacheck-app of een geprinte (QR)code kan iedereen het coronatoegangsbewijs laten zien.

Ondersteuning bij coronatoegangsbewijs

Heeft u moeite met het downloaden van de Coronacheck-app? Of het uitdraaien van een QR code? Of het inplannen van een test? U bent welkom op één van onze Buurt Informatiepunten in verschillende kernen van Westland zodat u hierbij ondersteuning krijgt. Ook kunt u hier terecht voor vragen op het gebied van financiën, zorg, welzijn en vrijwilligerswerk. Denk aan ondersteuning bij het invullen van formulieren of vragen over uw administratie.

U bent van harte welkom in Naaldwijk, De Lier, ’s-Gravenzande, Honselersdijk, Kwintsheul, Monster, Wateringen en Poeldijk. Kijk hier voor de locaties en openingstijden van de Buurt Informatiepunten. Nog een vraag? Bel dan naar 0174 – 630358.

Lai Kwan Lam

Lai Kwan Lam

Coördinator (Financiële) Welzijnsdiensten Stel hier uw vraag