Zoek binnen Vitis Welzijn

Zorg dat uw bedrijf mantelzorgvriendelijk is en voorkom uitval, hoog ziekteverzuim en verminderde productiviteit. In de online bijeenkomst 'maak uw bedrijf mantelzorgvriendelijk' gaan wij graag in gesprek en praten wij u bij over de mogelijkheden. 

Maak ruimte voor mantelzorg

"Mantelzorg hoort bij het leven en dus ook het werk," vertelt Liesbeth Koornneef directeur Vitis Welzijn. "Daarom raad ik elk bedrijf aan om er ruimte voor te maken. Mijn belangrijkste advies daarbij: wees vooral open, eerlijk en duidelijk rond dit thema. Open met elkaar communiceren is niet altijd gemakkelijk, maar wel de basis om werk en mantelzorg goed te combineren. Als je eerlijk bent over wat je wel of niet doet en waarom, ontstaat er wederzijds begrip. Dat is voor mij de basis voor het goed organiseren van werk en mantelzorg”, aldus Koornneef.

Een mantelzorgvriendelijke organisatie levert winst op 

“Wij bieden ondersteuning aan mantelzorgers in Westland,” vertelt Marja van den Berg van Vitis Welzijn. “Daarnaast zijn wij er ook voor bedrijven in Westland die vragen hebben over dit actuele en belangrijke thema. Doordat wij zelf de stappen doorlopen hebben naar een mantelzorgvriendelijke organisatie én wij weten wat er speelt bij mantelzorgers, kunnen wij samen met andere Westlandse bedrijven deze belangrijke stappen zetten. Een mantelzorgvriendelijke organisatie levert winst op voor de werkgever én de werkende mantelzorger”, sluit Van den Berg af.

Online bijeenkomst 'maak uw bedrijf mantelzorgvriendelijk'

Zorg dat uw bedrijf mantelzorgvriendelijk is en voorkom uitval, hoog ziekteverzuim en verminderde productiviteit. In de online bijeenkomst ‘maak uw bedrijf mantelzorgvriendelijk’ gaan we graag in gesprek en praten wij u bij over de mogelijkheden. We zien u daarom graag, digitaal, dinsdag 26 oktober vanaf 15.00 uur. Via zoom zetten we in een uur werk en mantelzorg op de kaart. Bent u erbij of heeft u een vraag? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0174 – 630358. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname van de bijeenkomst.

 

 
meld u nu aan en maak uw bedrijf mantelzorgvriendelijk