Zoek binnen Vitis Welzijn

Meld je nu aan als jij een Uitblinker bent of kent 

De gemeente is op zoek naar jonge Westlanders die zich op een bijzondere manier inzetten voor andere Westlanders. Voor deze toppers tussen de 6 en 23 jaar wordt daarom elk jaar De Uitblinker georganiseerd. Het kan gaan om jongeren die actief zijn als vrijwilliger bij bijvoorbeeld een sportvereniging of mantelzorger. Maar ook iemand die een heldendaad heeft verricht kan aangemeld worden. Inwoners kunnen een jongere aanmelden tot en met donderdag 1 december 2022 via www.uitblinkerwestland.nl.

De gemeente wil door het organiseren van De Uitblinker genomineerde jongeren in het zonnetje zetten én andere jongeren motiveren iets te doen voor een ander. Wethouder Barend Rombout (Zorg en Welzijn) hoopt op veel leuke en mooie aanmeldingen. “In het Westland is het bijna normaal dat we vrijwillig iets doen voor een ander, een organisatie of vereniging. Ik blijf het geweldig vinden om te zien wat we samen allemaal bereiken. Ook jongeren hebben hierin een belangrijke rol. En dat kan niet vaak genoeg gezegd worden. Dus deze prijs past hier goed bij. Ik ben heel benieuwd naar de aanmeldingen en aan wie ik straks de prijs mag overhandigen.”
 
Wie kent een jonge topper die de (sport)vereniging actief helpt, die extra zorgt voor een naaste of een bijzondere daad heeft verricht? Diegene kan tot en met donderdag 1 december 2022 aangemeld worden voor De Uitblinker. Een onafhankelijke jury beoordeelt alle inzendingen.
 
Om genomineerd te worden voor De Uitblinker gelden voorwaarden. Zo moet de jongere tussen de 6 en 23 jaar oud zijn, in gemeente Westland wonen én niet eerder met deze prijs beloond zijn.