Zoek binnen Vitis Welzijn

Het Buurt Informatiepunt in Naaldwijk is verhuisd! Vanaf maandag 7 maart zijn bezoekers van harte welkom bij het Buurt Informatiepunt aan de Ambachtstraat 10 in Naaldwijk in het gebouw van Patijnenburg. Elke maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur staan vrijwilligers klaar om vragen te beantwoorden. De Formulierenbrigade en de Wooncoaches verhuizen ook mee naar de nieuwe locatie.

Mooie samenwerking verder uitgebouwd

“Al jaren zijn er warme contacten tussen Patijnenburg en Vitis Welzijn. Het vestigen van het Buurt Informatiepunt Naaldwijk in het pand van Patijnenburg bouwt deze samenwerking verder uit. Het voelt een beetje alsof we gaan ‘samenwonen’”, vertelt een enthousiaste Liesbeth Koornneef, directeur Vitis Welzijn. “Met het overhandigen van de sleutel bekrachtigen we deze mooie, volgende stap in onze samenwerking. Wij zijn blij dat we het Buurt Informatiepunt een plek kunnen bieden zodat er meer reuring is in het pand”, aldus Inge Vermeulen, directeur Patijnenburg. Wethouder Piet Vreugdenhil feliciteerde beide organisaties en bedankte ook vooral de aanwezige vrijwilligers voor het onmisbare werk dat zij verrichten in de Buurt Informatiepunten in Westland. “Het Buurt Informatiepunt is een belangrijke dienst van Vitis Welzijn waar veel inwoners dagelijks op weg worden geholpen,” aldus de wethouder.

Laagdrempelig contact in de buurt

In de Buurt Informatiepunten geven goed opgeleide vrijwilligers, ondersteund door Vitis professionals, via persoonlijk contact antwoord op vele vragen. Zij hebben veel ervaring, kennen de sociale kaart van Westland en geven antwoord op vragen op het gebied van financiën, zorg, welzijn en vrijwilligerswerk. Zij nemen de tijd voor een goed gesprek, zoeken de vraag achter de vraag en kijken wat mensen zelf kunnen doen. Kijk hier voor alle adressen en locaties van de Buurt Informatiepunten in Westland. 

Lai Kwan Lam

Lai Kwan Lam

Coördinator Welzijnsdiensten Stel hier uw vraag