Zoek binnen Vitis Welzijn

Blue10 laat maatschappelijke hart spreken

Op uitnodiging van Blue10 – een bedrijf dat organisaties helpt met cloud software voor het automatiseren van administratieve processen – genoten ruim honderd Westlandse senioren zondag 20 november van de muzikale klanken van de Dutch Swing College Band. Het ss Rotterdam vormde een prachtig decor voor dit sfeervolle optreden.

Met drie bussen reisde het gezelschap via een toeristische route af naar de havenstad. Bij het voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip, ss Rotterdam, volgde een warm ontvangst met koffie. “De sfeer zat er goed in”, vertelt Marit den Hartog van Blue10. “Er werd gelachen en natuurlijk werd er gedanst op de mooie jazz muziek die de band ten gehore bracht. Na afloop vertrokken we weer terug richting Westland, onder het genot van een borrel en heerlijk belegde broodjes. Tijdens de terugreis was een mooie glimlach op de gezichten van eenieder af te lezen.”

Blue10 besteedt haar budget voor eindejaars-/relatiegeschenken al een aantal jaar op een unieke manier. Het kerstgeschenk van 2019 stond gepland voor mei 2020: een bezoek aan de Dutch Swing College Band, die op dat moment precies 75 jaar bestond. Maar corona gooide roet in het eten. Van uitstel kwam zeker geen afstel, want vorige week kon het gezellige dagje voor thuiswonende senioren in Westland - mede dankzij hulp van Vitis Welzijn - éíndelijk doorgaan. “We kijken terug op een bijzonder geslaagde en onvergetelijke middag en zijn ontzettend blij dat we na 2,5 jaar alsnog invulling konden geven aan dit uitje en op deze manier ons steentje kunnen bijdragen.”

Een sfeervideo is te bekijken via https://youtu.be/bebH2Q0LSEQ